Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

OnionShare : Μοιράστε τα αρχεία σας ανώνυμα και με ασφάλειαΤο OnionShare είναι μία μοναδική εφαρμογή που σας σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιραστείτε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Λειτουργεί με την έναρξη ενός web server, μέσω Tor, και δημιουργώντας μία μοναδική URL για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κατεβάσετε τα αρχεία. Δεν απαιτεί τη δημιουργία διακομιστή στο διαδίκτυο και δεν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε τρίτη υπηρεσία file-sharing.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία Tor για να καταστεί προσωρινά προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου. Ο άλλος χρήστης πρέπει απλά να χρησιμοποιήσει τον Tor Browser για να κατεβάσει το αρχείο από εσάς, επομένως πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τον  Tor Browser . Τώρα, απλά προσθέστε τα αρχεία ή τους φακέλους σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Start Sharing" και το OnionShield θα ανοίξει αυτόματα μια προσωρινή ιστοσελίδα για να φιλοξενήσει τα αρχεία που ανεβάσετε. Ωστόσο, (και αυτό είναι το δυνατό σημείο του OnionShare), παρέχει μια URL που θα πρέπει να δώσετε σε αυτόν που θέλετε να κατεβάσει το αρχείο σας ώστε να κατέβει το αρχείο απευθείας στον υπολογιστή σου. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα απενεργοποιεί την υπηρεσία μόλις τα αρχεία έχουν κατέβει μια φορά. Έτσι λοιπόν ακόμα κι αν κάποιος άλλος υποκλέψει το URL αργότερα, σημαίνει πολύ απλά ότι αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο πλέον, έτσι δεν μπορέσει κανείς να υποκλέψει τα αρχεία που έχετε διαθέσει για download. Τρέξτε το OnionShare και σύρτε μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής το αρχείο που θέλετε να μοιράσετε  και πατήστε στο κουμπί Start Sharing . Όπως βλέπετε αυτόματα δημιουργείται μία URL.Αντιγράψτε τώρα την URL και δώστε τη σ΄αυτόν που θέλετε να παραλάβει το αρχείο. Αυτός που θα το παραλάβει δεν χρειάζεται να έχει εγκαταστήσει στον υπολογιστή του το OnionShare, παρά μόνο να έχει εγκαταστήσει και ανοίξει τον Tor Browser.


Από εκεί και μετά, απλά θα πρέπει να κάνει επικόλληση την URL στον Tor Browser  για να κατεβάσει το αρχείο. Οποιοδήποτε άλλος μετά το πρώτο donwload δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σ΄αυτό ακόμη και αν διαθέτει την URL εκτός και αν δεν επιθυμείτε να το επιλέξετε.

OnionShare : 1.3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X
OnionShare : Μοιράστε τα αρχεία σας ανώνυμα και με ασφάλεια
4/ 5 stars - "OnionShare : Μοιράστε τα αρχεία σας ανώνυμα και με ασφάλεια " Το OnionShare είναι μία μοναδική εφαρμογή που σας σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιραστείτε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθου...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>