WO Mic : Μετατρέψτε το κινητό σας σε ασύρματο μικρόφωνο



Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

WO Mic : Μετατρέψτε το κινητό σας σε ασύρματο μικρόφωνο

read

Προσπαθείτε να βρείτε ένα ασύρματο μικρόφωνο για τον υπολογιστή σας; Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να αγοράσετε ένα. Απλά δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή. Το WO Mic μετατρέπει το τηλέφωνό σας Android σε μικρόφωνο για τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για φωνητική συνομιλία, εγγραφή και αναγνώριση και είναι κινητό αν επιλέξετε ασύρματη μεταφορά.  Πολλοί το έχουν εγκαταστήσει και το χρησιμοποιούν καθημερινά για ομιλία, ηχογράφηση, φωνητικό τηλεχειριστήριο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Με τον τρόπο αυτό έχετε στη διάθεσή σας ένα ασύρματο μικρόφωνο χωρίς κανένα κόστος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα στον υπολογιστή σας όπως ακριβώς ένα πραγματικό.

Εχει πολύ μικρή υστέρηση, και είναι πανεύκολο στη διαμόρφωση και τη χρήση, υποστηρίζει αυτόματη επανασύνδεση κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και πολλαπλές μεθόδους σύνδεσης: USB, Bluetooth, Wi-Fi και Wi-Fi direct.

ΒΗΜΑΤΑ


Κατεβάστε πρώτα το πρόγραμμα εγκατάστασης στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το. Κατεβάστε μετά την αντίστοιχη εφαρμογή από το Google Play Store τρέξτε την εφαρμογή από το κινητό σας και στα settings επιλέξτε με ποιο τρόπο επιθυμείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας ( Wi-Fi,Bluetooth κ.λ.π).


Τρέξτε το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας, και επιλέξτε τον τρόπο μετάδοσης (αν επιλέξατε από το κινητό σας wi-fi θα πρέπει και εδώ να επιλέξετε το ίδιο). 
Προσέξτε η ip να είναι η ίδια στον υπολογιστή και το κινητό αν είναι διαφορετική διορθώστε τη.

Τέλος, πριν προχωρήσετε στην χρήση του μικροφώνου σας κάντε κλικ στα options και κάντε κλικ στην επιλογή play in speeker, αν όλα έχουν πάει καλά θα πρέπει να ακούσετε τη φωνή σας από το μεγάφωνο του υπολογιστή σας. από εκεί και μετά χρησιμοποιήστε το νέο σας μικρόφωνο όπως επιθυμείτε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WO Mic

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .