Memu Play : Τρέξτε παιχνίδια και εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας



Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Memu Play : Τρέξτε παιχνίδια και εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας

read

To MEMU είναι ένας νέος emulator για τα Windows που τρέχει σε σχεδόν όλες τις συσκευές των Windows.  Σε σύγκριση με άλλους Android εξομοιωτές, παρέχει την υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα. 

Επιπλέον, διαθέτει τα πλουσιότερα χαρακτηριστικά , πλήρη εμπειρία του Android, κομψή επιφάνεια εργασίας, ευέλικτη προσαρμογή ανάλογη με την CPU και το μέγεθος της μνήμης και δυνατότητα χαρτογράφησης πληκτρολογίου και joystick για οθόνες αφής

Χρησιμοποιώντας το MEMU, μπορείτε να διασκεδάσετε τρέχοντας εφαρμογές ή παίζοντας Android παιχνίδια στον υπολογιστή σας. 

Πλήρως συμβατός με AMD CPU , μεγάλο νέο interface με ενίσχυση λειτουργίας επεξεργασίας κειμένου για το πληκτρολόγιο, υποστήριξη για περισσότερα παιχνίδια και διόρθωση σφαλμάτων.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή εγκαταστήσετε τη στον υπολογιστή σας και κάντε αναβάθμιση αν σας ζητηθεί. Από εκεί και μετά προσθέστε το λογαριασμό σας Google και κάντε αναβάθμιση στο Google Play.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της εφαρμογής, είναι η δυνατότητα που σας παρέχει μέσω της επιλογής APK που θα βρείτε στην δεξιά πλευρά του μενού, ώστε να εγκαταστήσετε παιχνίδια και εφαρμογές APK απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι αν και τρέχει σε όλους τους υπολογιστές (επιδόσεις ανάλογα με CPU, μνήμη και κάρτα γραφικών), ωστόσο είναι καθοριστικής σημασίας να υποστηρίζει ο επεξεργαστής σας το πρότυπο Hardware Virtualization όπου πραγματικά θα το δείτε να ΄΄πετάει΄΄.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MEMU

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .