//Add More external stylesheets Simple IPTV Player : Δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο



Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Simple IPTV Player : Δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

read

Αν ψάχνετε για έναν απλό και εύχρηστο IPTV player, τότε το Simple IPTV Player είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! 

Είναι ένας δωρεάν client IPTV για υπολογιστές που τρέχουν windows 10 και 11 μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στον υπολογιστή σας. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση μέσω διαδικτύου με μεγάλη ευκολία και απλότητα. Με το Simple IPTV Player, μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας κανάλια IPTV και να τα παρακολουθήσετε απευθείας από τη συσκευή σας.

Με φιλικό μενού, και εύκολη στη χρήση, η αναπαραγωγή είναι ομαλή και αξιόπιστη. Μια από τις μεγάλες προτιμήσεις του Simple IPTV Player είναι η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών λιστών αναπαραγωγής, που σας επιτρέπει να οργανώσετε τα κανάλια σας ανά κατηγορία ή θέμα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει επιλογές όπως η αναζήτηση καναλιών και η δυνατότητα δημιουργίας λιστών των αγαπημένων σας καναλιών .

Δεν καταναλώνει πολλούς πόρους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη παρακολούθηση καναλιών ακόμη και αν κάνετε και άλλες εργασίες ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας.

Ο τρόπος λειτουργίας του πολύ απλός, φορτώστε λίστες αναπαραγωγής m3u, m3u8 και δείτε τα κανάλια που επιθυμείτε. Για να δείτε τηλεοπτικά κανάλια από Ελλάδα και την Κύπρο και όλο τον κόσμο χρησιμοποιείστε τις δωρεάν λίστες M3U που βρήκαμε στο https://github.com/iptv-org/iptv


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .