//Add More external stylesheets edit-images: Απλό, δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφίας



Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

edit-images: Απλό, δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφίας

read

Σχεδόν όλοι έχουμε αποθηκευμένες φωτογραφίες στον υπολογιστή μας, ωστόσο μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο εμφάνισης ορισμένων από αυτές ή μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε ορισμένες από τις φωτογραφίες σας. Εάν ναι, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα εξαιρετικό δωρεάν ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να κατευθύνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στη διεύθυνση edit-images.com.

Πρόκειται για ένα απλό διαδικτυακό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις φωτογραφίες σας απολύτως δωρεάν. Αφού επιλέξετε τη φωτογραφία που θα επεξεργαστείτε, μπορείτε να τρέξετε τις διάφορες λειτουργίες και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία και να διατηρήσετε τις αλλαγές σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε μια σειρά από διαφορετικά φίλτρα στη φωτογραφία σας για να δημιουργήσετε μοναδικά φωτογραφικά εφέ. 

Για να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας κάντε κλικ στην εντολή αλλαγή μεγέθους, επιλέξτε ένα νέο πλάτος και το ύψος και το αν θα διατηρηθεί η αναλογία διαστάσεων, εφαρμόστε το νέο μέγεθος και να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα να περικόψετε μια εικόνα. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να περικόψετε, και κάντε κλικ στην επιλογή περικοπή. 

Επιλέξτε νέα αναλογία, αν επιλέξετε να τροποποιήσετε το πρωτότυπο και χρησιμοποιήστε το παράθυρο περικοπής για να επιλέξετε το τμήμα της φωτογραφίας που θα χρησιμοποιηθεί για τη νέα εικόνα και να το εφαρμόσετε, τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευση για να την αποθηκεύσετε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .