//Add More external stylesheets MP3 Cutter & Ringtone Maker : Περικόψτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και ορίστε τα ως ήχο κλήσης



Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

MP3 Cutter & Ringtone Maker : Περικόψτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και ορίστε τα ως ήχο κλήσης

read

Με το MP3 Cutter & Ringtone Maker, μπορείτε εύκολα να κάνετε περικοπή στα αγαπημένα σας τραγούδια και να επιλέξετε τα σημεία εκείνα που σας αρέσουν περισσότερο και να τα ορίσετε ως ήχο κλήσης, να συγχωνεύσετε μουσική, να μιξάρετε μουσική και να επιλέξετε με ακρίβεια το καλύτερο κομμάτι της μουσικής ως μοναδικό ήχο κλήσης για κάθε επαφή. Υποστηρίζει ακόμη τη ρύθμιση ρυθμού bitrate & volume για να δημιουργήσετε μελωδίες υψηλής ποιότητας. Υποστηρίζει, mp3, wav, ogg, m4a, acc, flac κλπ, καθώς επίσης και μεγέθυνση κυματομορφής για να κόψετε τον ήχο με ακρίβεια και να καθορίσετε ακριβώς το σημείο έναρξης και λήξης. Τέλος, περιλαμβάνει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για αναπαραγωγή μουσικών κομματιών ανά πάσα στιγμή, προσαρμογή ρυθμού bitrate για ήχο hd, 64kb / s, 128kb / s, 192kb / s, 256kb / s, και άλλα.

 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .