Burning Studio FREE : Δωρεάν λογισμικό εγγραφής CD,DVD,BLU-RAY



Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Burning Studio FREE : Δωρεάν λογισμικό εγγραφής CD,DVD,BLU-RAY

read

Το Ashampoo® Burning Studio FREE είναι ο γρήγορος και βολικός τρόπος αντιμετώπισης των αναγκών εγγραφής δίσκων. Δημιουργήστε δίσκους δεδομένων, και κάντε εγγραφή αντίγραφα ασφαλείας, αντιγράψτε ή δημιουργήστε τα δικά σας CD ήχου ή καταγράψτε τις υπάρχουσες ταινίες  Blu-ray. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του.

Ο χειρισμός του προγράμματος είναι εύκολος για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Φυσικά, η εγγραφή δεδομένων σε δίσκους CD, DVD ή Blu-ray είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος. Οι υπάρχοντες δίσκοι, συμπεριλαμβανομένων των επανεγγράψιμων μέσων (RW), μπορούν να ενημερωθούν ή να διαγραφούν, αν υποστηρίζονται. Οι φίλοι της μουσικής θα βρουν το Burning Studio FREE πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή ήχου από CD μαζί με την αυτόματη αναγνώριση δίσκων και κομματιών. Οι μορφές εξόδου περιλαμβάνουν MP3, WMA και WAV σε όλα τα δυνατά επίπεδα ποιότητας. 

Εκτός από τα παραδοσιακά CD ήχου, τα MP3 και WMA υποστηρίζονται και αρκετές ώρες ήχου σε ένα μόνο δίσκο. Η ενσωματωμένη εξομάλυνση εξασφαλίζει ίσα επίπεδα έντασης και η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής παρέχει άμεση ανατροφοδότηση ήχου για την εύκολη επιλογή των σωστών κομματιών. Mπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο HD και Full HD, εφόσον τα απαιτούμενα αρχεία είναι διαθέσιμα σε έναν προετοιμασμένο φάκελο. Η δημιουργία βίντεο CD (VCD) ή σούπερ video CD (SVCD) είναι επίσης δυνατή σε ελάχιστο χρόνο. 

Φυσικά, το πρόγραμμα δημιουργεί επίσης αντίγραφα δίσκων σε μερικά μόνο Το Burning Studio έρχεται επίσης με ισχυρή λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Καταγράψτε ή δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε οποιοδήποτε αρχείο σε εσωτερικά ή εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων μονάδων USB flash. Χάρη στην τεχνολογία συμπίεσης, τα αντίγραφα ασφαλείας καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια.  Τέλος. διευκολύνει τη δημιουργία ή την εγγραφή εικόνων δίσκου. Εκτός από τη μορφή ASHDISC της Ashampoo, το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης ISO και CUE / BIN. Το πρόγραμμα διατίθεται απολύτως δωρεάν, και η μόνη προυπόθεση είναι να κάνετε εγγραφή για να σας δωθεί ο κωδικός εγγραφής.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .