Free Internet Window Washer : Δωρεάν λογισμικό καθαρισμού απορρήτου



Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Free Internet Window Washer : Δωρεάν λογισμικό καθαρισμού απορρήτου

read

Το Free Internet Window Washer είναι λογισμικό καθαρισμού απορρήτου. Καθώς εργάζεστε στον υπολογιστή σας και περιηγείστε στο Internet, αφήνετε πίσω σας ίχνη της δραστηριότητάς σας. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες των Windows δεν θα σας προστατεύσουν. Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να δει τι έχετε κάνει στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, μεγάλο μέρος των πληροφοριών δραστηριότητάς σας καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο δίσκο και η ανάκτηση αυτού του χώρου μπορεί να είναι πολύ επωφελής.

Με ένα απλό κλικ στο Free Window Washer του Internet, διαγράψτε με ασφάλεια την διαδρομή σας στο διαδίκτυο τις δραστηριότητες του υπολογιστή σας και τις πληροφορίες ιστορικού προγραμμάτων που είναι αποθηκευμένα σε πολλά κρυφά αρχεία στον υπολογιστή σας. Σας παρέχει επίσης την επιλογή να καθαρίσετε τα δεδομένα από τον υπολογιστή σας  με πιο ασφαλή τρόπο ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν. 

Το Free Internet Window Washer σας επιτρέπει  επίσης να διαγράφετε τους φακέλους temp των windows, να τρέχετε το ιστορικό, το ιστορικό αναζήτησης, να ανοίγετε / αποθηκεύετε ιστορικό, τα πρόσφατα έγγραφα, την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης, τα cookies, το ιστορικό, τις διευθύνσεις URL που έχετε επισκεφθεί, τις διευθύνσεις URL, και άλλα. Τέλος, μπορείτε επίσης να διαγράψετε εύκολα τα ίχνη μέχρι και 100 δημοφιλών εφαρμογών.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!