//Add More external stylesheets ZSoft Uninstaller : Απεγκαταστήσετε προγράμματα και Crap-Ware



Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ZSoft Uninstaller : Απεγκαταστήσετε προγράμματα και Crap-Ware

read

Το ZSoft Uninstaller είναι ίσως ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να απεγκαταστήσετε προγράμματα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αναλύστε μια εγκατάσταση, ώστε να μπορεί να απεγκατασταθεί εντελώς (υποστηρίζει επίσης τις επανεκκίνηση του υπολογιστή καθώς η διαδικασία χωρίζεται σε δύο πριν και μετά την εγκατάσταση). 

Επίσης, να κάνετε αναζήτηση για υπολείμματα μετά την κατάργηση της εγκατάστασης ενός προγράμματος, να καθορίσετε τα προγράμματα που ξεκινούν από τον υπολογιστή σας κατά την εκκίνηση, να βρείτε και διαγράψτε τα προσωρινά αρχεία, να βρείτε και διαγράψτε κενούς φακέλους, να διαγράψετε τις καταχωρήσεις από προγράμματα που δεν έχουν εγκατασταθεί πλέον, να αποκρύψετε τις ενημερώσεις των Windows, να αποκρύψετε καταχωρήσεις από τη λίστα που δεν πρόκειται ποτέ να απεγκαταστήσετε (προγράμματα οδήγησης κλπ.) κάνοντας τη λίστα μικρότερη και επομένως πιο εύκολη στη διαχείριση, να εμφάνισετε περισσότερες πληροφορίες να βρείτε αυτόματα τις καταχωρήσεις από προγράμματα που πιθανότατα έχουν ήδη απεγκατασταθεί. 

Τέλος  μπορείτε να βρείτε αυτόματα καταχωρήσεις που θεωρούνται "Crap-Ware" (λογισμικό που έρχεται προεγκατεστημένο με υπολογιστές OEM και δεν προσφέρει κανένα πλεονέκτημα επειδή είναι δοκιμαστικό ή λήγει μετά από μερικές ημέρες.)

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .