Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome : Δωρεάν εφαρμογή πρόσβασης εξ αποστάσεως σε άλλον υπολογιστή και στο κινητό

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome : Δωρεάν εφαρμογή πρόσβασης εξ αποστάσεως σε άλλον υπολογιστή και στο κινητό

read

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome είναι μία πλήρως διαδικτυακή πλατφόρμα. Παρέχει απομακρυσμένη βοήθεια σε χρήστες Windows, Mac και Linux ή έχετε πρόσβαση σε υπολογιστές με Windows (XP και άνω) και Mac (OS X 10.6 και παραπάνω) ανά πάσα στιγμή, από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Chromebook. 

Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως σε άλλον υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome ή ενός Chromebook.

Οι υπολογιστές μπορούν να διατίθενται σε βραχυπρόθεσμη βάση για σενάρια όπως ad hoc απομακρυσμένη υποστήριξη ή σε πιο μακροπρόθεσμη βάση για απομακρυσμένη πρόσβαση στις εφαρμογές και τα αρχεία σας και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια. Ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός, με άριστα αποτελέσματα και φυσικά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι διατίθεται απολύτως δωρεάν. 

Απομακρυσμένη σύνδεση από Android

Αν θέλετε να συνδεθείτε απομακρυσμένα στον υπολογιστή σας από το κινητό ή το Tablet σας, κατεβάστε τη σχετική εφαρμογή Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας από το Google Play Store.


Ενεργοποιήστε την απομακρυσμένη σύνδεση από τον υπολογιστή σας και τρέξτε την εφαρμογή από το κινητό σας, κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο του υπολογιστή σας και στην επόμενη πληκτρολογήστε τον κωδικό ενεργοποίησης απομακρυσμένης σύνδεσης 


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!
Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).