Μετρονόμος : Βάλτε όρια στη χρήση του υπολογιστή στα παιδιά σας



Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Μετρονόμος : Βάλτε όρια στη χρήση του υπολογιστή στα παιδιά σας

read

Ο Μετρονόμος είναι μία δωρεάν ελληνική εφαρμογή που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υπερβολικής χρήσης του υπολογιστή από τα παιδιά. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να καθορίσετε ημερήσια όρια ή/και να δημιουργήσετε εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να περιορίζει τη λειτουργία του υπολογιστή και τη σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Είναι πανεύκολος στην εγκατάσταση και στη χρήση του, ακόμα και από αρχάριους χρήστες, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, με πλήρως ελληνικό περιβάλλον, μοντέρνα εμφάνιση, και ευδιάκριτα στοιχεία. Ελαφρύς, ιδανικός ακόμη και για παλαιότερους υπολογιστές. 

Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τον Μετρονόμο για όλα τα νεαρά μέλη της οικογένειάς σας, σε λιγότερο από 5 λεπτά. Αν και η ρύθμιση του είναι πανεύκολη και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω επεξηγήσεις, ωστόσο, αν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολευτείτε μπορείτε να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες που θα δείτε αναρτημένες στην ιστοσελίδα του δημιουργού της εφαρμογής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .