//Add More external stylesheets Ninite : Εγκαταστήστε μαζικά τις αγαπημένες σας εφαρμογές



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ninite : Εγκαταστήστε μαζικά τις αγαπημένες σας εφαρμογές

read

Μόλις έχουμε εγκαταστήσει τα windows στον υπολογιστή μας, που όμως είναι άδειος από προγράμματα και εφαρμογές, είναι κοινό μυστικό ότι μόλις τώρα αρχίζει η περιπέτειά μας, αφού θα πρέπει να εγκαταστήσουμε από την αρχή μία μία τις αγαπημένες μας εφαρμογές κάτι που θα μας πάρει αρκετό χρόνο. Μήπως όμως τελικά υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε όλη αυτή την ταλαιπωρία; Ευτυχώς για εμάς υπάρχει τρόπος, ακούει στο όνομα Ninite και θα μας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα installer με τις αγαπημένες εφαρμογές ώστε τρέχοντας τον στον υπολογιστή μας να τις εγκαταστήσει όλες μαζί. Το Ninite είναι μία πολύ έξυπνη εφαρμογή σιωπηλής εγκατάστασης με τα καλύτερα και πιο δημοφιλή προγράμματα που που θα βρείτε διαθέσιμα στο διαδίκτυο και που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε αυτόματα πολλές εφαρμογές και ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας.

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα ninite επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε, κατεβάστε τον installer και τρέξτε τον στον υπολογιστή σας, η εφαρμογή θα κατεβάσει ένα ένα τα αγαπημένα σας προγράμματα με τη σειρά που έχετε καθορίσει και θα τα εγκαταστήσει αυτόματα. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τον κόπο να ψάχνετε και να εγκαθιστάτε ένα προς ένα τα προγράμματα εξοικονoμώντας χρόνο. 

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .