//Add More external stylesheets 13 δωρεάν εφαρμογές εγγραφής ISO, CD,DVD Blu-Ray για τα Windows

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

13 δωρεάν εφαρμογές εγγραφής ISO, CD,DVD Blu-Ray για τα Windows

read

Η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των οπτικών μέσων ως μέσων αποθήκευσης έχει πλέον παρέλθει, αφού, λόγω της εκρηκτικής τεχνολογικής προόδου των τελευταίων ετών με την ανακάλυψη νέων ταχύτατων μέσων αποθήκευσης ακολουθούν πλέον μία φθίνουσα πορεία. 

Ωστόσο, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες σαν μία ξεχωριστή εναλλακτική λύση αποθήκευσης, ή για την αναπαραγωγή ταινιών σε παλαιότερους Players. 

Για το σκοπό αυτό, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε, 13 δωρεάν εφαρμογές για τα windows, που θα σας βοηθήσουν να γράψετε τα δεδομένα σας, την αγαπημένη σας μουσική και τις σας ταινίες σε οπτικούς δίσκους.
1


Ashampoo Burning Studio 2023


Το Ashampoo Burning Studio 2023 είναι ένα ισχυρό λογισμικό εγγραφής δίσκων για CD, DVD και Blu-ray. Μπορεί να γράψει γρήγορα αρχεία, ήχο και βίντεο σε όλους τους εγγράψιμους τύπους δίσκων αλλά και σε εξειδικευμένα μέσα όπως BDXL ή M-Disc.

Η ενσωματωμένη αντιγραφή δίσκων ανιχνεύει αυτόματα τα ονόματα των κομματιών και μετατρέπει εύκολα τα αρχεία ήχου σε προσαρμοσμένους δίσκους ήχου με ξεχωριστά σχεδιασμένα εξώφυλλα και ένθετα. Οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να δημιουργηθούν αυτόματα κατά την αντιγραφή για εύκολη αναπαραγωγή με την επιθυμητή σειρά τραγουδιών.

Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να οριστικοποιήσει τους δίσκους και να τους κάνει να λειτουργούν σε παλαιότερες συσκευές αναπαραγωγής. Η ενσωματωμένη δυνατότητα επέκτασης δίσκων κατανέμει αυτόματα τα δεδομένα σε πολλαπλούς τόμους, εάν δεν μπορούν να χωρέσουν σε έναν μόνο δίσκο. Αυτό διευκολύνει την εγγραφή ολόκληρων συλλογών φωτογραφιών, εγγράφων ή τραγουδιών σε δίσκο.

Η εξαιρετική υποστήριξη για ISO και CUE/BIN μαζί με την ενσωματωμένη προεπισκόπηση εικόνας κατά τη δημιουργία και την περιήγηση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συχνούς χρήστες εικόνων δίσκων. Διαθέτει επίσης λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων σε οποιοδήποτε δίσκο, στικάκι ή σκληρό δίσκο. 

 Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προστασία από γρατσουνιές για να επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων από δίσκους με σημαντικές επιφανειακές φθορές. Η έκδοση 2023 είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και διαθέτει επίσης μια νέα πιο διαδραστική αναζήτηση εξωφύλλων. 

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του κατασκευαστή (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε ένα δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.


2


Free Any Burn


Δωρεάν εφαρμογή με δυνατότητες αντιστρόφως ανάλογες της εμφάνισής της. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι έχετε στην διάθεσή σας μία πολύ καλή εφαρμογή για να γράψετε τα δεδομένα σας σε CD / DVD / Blu-ray.


Συγκεκριμένα μπορείτε να γράψετε αρχεία και φακέλους από τον σκληρό σας δίσκο, να δημιουργήσετε ένα CD player από μουσικά αρχεία mp3, ape, flac, wma να κάνετε Rip ένα Audio CD σε MP3, FLAC, APE, WMA files να δημιουργήσετε image files από σκληρούς δίσκους ή CD / DVD / BD discs, να μετατρέψετε image files μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία.

Τέλος το πιο σημαντικό, αν χρησιμοποιήσετε την φορητή έκδοση, είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας και μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή ακόμη και από ένα στικάκι.

3


Express BurnΠρόγραμμα Burning Suite για τη δημιουργία και εγγραφή δίσκων CD και DVD γρήγορα και εύκολα. Δημιουργήστε παραδοσιακούς δίσκους ήχου ή δίσκους MP3 για να αποθηκεύσετε τη μουσική σας.

Κάψτε τις ταινίες στο σπίτι σας για να τις μοιραστείτε με άλλους και αποθηκεύστε τα δεδομένα σας σε δίσκους ISO. Ο τρόπος πολύ απλός, απλά μεταφέρετε και ρίξτε τα αρχεία σας στο πρόγραμμα και μπορείτε να αρχίσετε να καίτε αμέσως.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ορισμένες δοκιμαστικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρόνο στην ελεύθερη έκδοση της. Η εγγραφή CD μουσικής ήχου υποστηρίζει Wav, MP3, WMA, OGG, Flac και πλήθος άλλων μορφών ήχου, μπορεί να εξομαλύνει την ένταση του ήχου και να εγγράψει το CD ήχου σε απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς παύση μεταξύ τραγουδιών.

4


IQmango Free DVD Burner


Δωρεάν εργαλείο για την εγγραφή DVD και CD που μπορεί να γράψει σε μεγάλες ταχύτητες. Yποστηρίζει μια σειρά από μορφές ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων MP3, WAV, AVI, MPEG, WMV, WMA, MOV, MKV κλπ. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και μπορεί να γράψει σε πολύ υψηλή ταχύτητα και χωρίς απώλειες ποιότητας. Σας παρέχει επίσης μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία εικόνων CD και DVD, με δημιουργία αντιγράφων 1: 1 DVD, εγγραφή DVD βίντεο, CD ήχου και πολλά άλλα.

5


CDBurnerXP


Εξαιρετική freeware burning λύση με πολλές δυνατότητες που σε κάθε έκδοση διευρύνονται συνεχώς. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να γράψετε CDs και DVDs καθώς και Blu-Ray και HD-DVDs. Ακόμη μπορείτε να γράψετε cd απευθείας από αρχεία ISO καθώς και να δημιουργήσετε αρχεία ISO.  Μπορεί να γράψει δεδομένα σε CD-R / CD-RW / DVD + R / DVD-R / DVD + RW / DVD-RW / DVD-RAM / BD / HD-DVD και σε διπλό στρώμα. Μπορείτε επίσης, να δημιουργήσετε CD ήχου με τις ακόλουθες μορφές: MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA, APE, MPC, WV (WavPack), ALAC (Apple Lossless) και να προσθέσετε ένα ή πολλά κομμάτια από audio-CD απευθείας στη νέα σας συλλογή.

Τέλος, μπορείτε να γράψετε αρχεία ISO σε CD να δημιουργήσετε το δικό ISO, να μετατρέψετε αρχεία bi και NRG αρχείων σε ISO και να αποθηκεύσετε CD / DVD ως αρχείο ISO στο δίσκο σας.

6


Totally Free Burner


Δωρεάν λογισμικό εγγραφής CD DVD με μια ωραία, μινιμαλιστική διεπαφή και μια εξαιρετική γκάμα χαρακτηριστικών που καλύπτει τις ανάγκες εγγραφής CD DVD των περισσότερων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή CD ήχου χρησιμοποιώντας αρχεία mp3, wma, ogg και wav και εγγραφή CD βίντεο από αρχεία Mpeg1, να εγγράψετε VCD και να κάνετε εγγραφή δεδομένων CD DVD UDF. 

Τέλος, μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο DVD από υπάρχοντα αρχεία απευθείας σε CD DVD από εικόνα BIN / ISO.

7


BurnAware Free


Το BurnAware Home είναι μια πλήρης λύση burning. Η έκδοση αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε τα αντίγραφα σας με ένα τρόπο εύκολο και βολικό. Για το σκοπό αυτό, περιλαμβάνει μια σειρά από πρόσθετα εργαλεία ώστε να μπορείτε να αντιγράψετε φωτογραφίες, έγγραφα, παιχνίδια, ταινίες ή μουσική. 

Είναι πλήρως συμβατό με όλα τα CD και DVD της αγοράς, συμπεριλαμβανομένου και του Blue-ray. Υποστηρίζει εικόνες ISO και UDF. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα εργαλείο που επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση και επαληθεύει τα αρχεία αν είναι κατεστραμμένα.

8


Active@ ISO Burner


Απλή στη χρήση εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εγγράψετε ένα αρχείο εικόνας ISO σε CD-R, DVD-R, DVD + R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD και δίσκους RW, HD DVD και Blu-ray. Οι παράμετροι της γραμμής εντολών υποστηρίζονται για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εγγραφής ISO. 


Εισαγάγετε την πλήρη διαδρομή προς το αρχείο εικόνας ISO που θα δημιουργηθεί στο πεδίο πηγή. Χρησιμοποιήστε το κουμπί αναζήτηση για να καθορίσετε τη διαδρομή και το όνομα αρχείου μέσω ενός τυπικού διαλόγου αποθήκευση ως.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μεταφορά και απόθεση αρχείων από την εξερεύνηση των Windows στο παράθυρο διαλόγου Active @ ISO Burner. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, το αρχείο ISO θα επιλεγεί αυτόματα. Μια αναπτυσσόμενη λίστα περιέχει όλα τα αρχεία ISO που έχουν εγγραφεί προηγουμένως, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιλέξετε ξανά το ISO.

Τοποθετήστε ένα δίσκο CD / DVD / Blu-ray στη μονάδα εγγραφής και περιμένετε έως ότου εντοπιστεί σωστά το μέσο, οι πληροφορίες πολυμέσων εμφανίζονται στα δεξιά. Στην περιοχή στόχος επαληθεύστε τον κατάλληλο burner που θα επιλεγεί, επαληθεύστε τις πληροφορίες πολυμέσων στα δεξιά και τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί BURN για να ξεκινήσει η εγγραφή.

9


Active@ ISO Manager


Eύχρηστο λογισμικό για τη δημιουργία, επεξεργασία και εγγραφή CD/DVD-ROM εικόνων ISO συμβατών με τα πρότυπα ISO 9660 / Joliet. Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες ISO είτε από υπάρχοντα CD/DVD-ROM είτε από ένα σύνολο υπαρχόντων αρχείων και φακέλων. 

Οι παράμετροι γραμμής εντολών υποστηρίζονται για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας σύνταξης/εγγραφής ISO. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εξάγετε αρχεία από εικόνες ISO, καθώς και να επεξεργάζεστε περιεχόμενο ISO και, στη συνέχεια, να συναρμολογείτε εκ νέου εικόνες ISO. 

Για να απλοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εικόνας ISO - όλες οι παράμετροι που καταχωρίσατε αποθηκεύονται ως ρυθμίσεις χρήστη. Την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε το λογισμικό - οι προηγούμενες ρυθμίσεις εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου.

10


DeepBurner


Χρειάζεστε μια ελαφριά, αλλά αξιόπιστη εφαρμογή για να κάνετε εγγραφή στα οπτικά σας μέσα; Το DeepBurner είναι η εφαρμογή που ζητάτε, εύκολο στην εκκίνηση, διαισθητικό στη χρήση και ισχυρό, με όλα όσα χρειάζεστε.  Eίναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις περισσότερες, αν όχι όλες τις ανάγκες εγγραφής σας, είτε πρόκειται για εγγραφή CD δεδομένων/ήχου/βίντεο, όλων των τύπων DVD, είτε πρόκειται για τη δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών ή ακόμη και για εγγραφή αντιγράφων ασφαλείας. 

Κάθε λειτουργία ξεκινά με έναν απλό οδηγό, που σας επιτρέπει να επιτύχετε γρήγορα την εργασία σας. Το DeepBurner λειτουργεί σε Windows 7 / 8 / 10/11 και είναι συμβατό με όλες τις μονάδες CD/DVD.11


WinBurner


Όλα σε ένα, δωρεάν, απλό Burning Studio. Γράψτε όλους τους τύπους αρχείων, όπως ψηφιακές φωτογραφίες, εικόνες, αρχεία, έγγραφα, μουσική και βίντεο σε CD, DVD και Blu-ray Disc.

Με το WinBurner, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δίσκους με δυνατότητα εκκίνησης ή πολλαπλών συνεδριών, CD ήχου και DVD βίντεο υψηλής ποιότητας, να δημιουργήσετε και να εγγράψετε εικόνες ISO. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή αρχείων σε CD/DVD να γράψετε αρχεία ISO σε CD/DVD, να dημιουργήστε ISO από CD/DVD και να δημιουργήστε ISO από αρχεία.

12


Active@ Data Burner


 Δωρεάν λογισμικό για την εγγραφή αρχείων και φακέλων σε δίσκους CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, HD DVD και Blu-ray. Για να απλοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής δεδομένων, όλες οι παράμετροι που εισαγάγατε αποθηκεύονται ως ρυθμίσεις χρήστη. Την επόμενη φορά που θα τρέξετε το λογισμικό οι προηγούμενες ρυθμίσεις εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου.

13


Cdrtfe


Δωρεάν εφαρμογή εγγραφής CD/DVD/BD για Windows. Μπορείτε να εγγράψετε δίσκους δεδομένων, CD ήχου, XCD, (S)VCD και δίσκους DVD-Video. Υποστηρίζει τη δημιουργία και εγγραφή εικόνων ISO και CD με δυνατότητα εκκίνησης.Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οι δυνατότητες δημιουργίας δίσκων δεδομένων (CD, DVD, BD), δημιουργία (χωρίς κενά) CD ήχου από αρχεία wav, mp3, flac, ogg.εγγραφή εικόνας δίσκου (ISO, BIN/CUE), αποθήκευση δίσκου σε εικόνα ISO, εξαγωγή κομματιών ήχου σε wav, mp3, flac ή ogg, εγγραφή δίσκου DVD-Video από το φάκελο VIDEO_TS και γρήγορη και πλήρη διαγραφή επανεγγράψιμων δίσκων.Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .