EnglishGreek

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

13 δωρεάν εφαρμογές εγγραφής ISO, CD,DVD Blu-Ray για τα Windows

read

Η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των οπτικών μέσων ως μέσων αποθήκευσης έχει πλέον παρέλθει, αφού, λόγω της εκρηκτικής τεχνολογικής προόδου των τελευταίων ετών με την ανακάλυψη νέων ταχύτατων μέσων αποθήκευσης ακολουθούν πλέον μία φθίνουσα πορεία. 

Ωστόσο, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες σαν μία ξεχωριστή εναλλακτική λύση αποθήκευσης, ή για την αναπαραγωγή ταινιών σε παλαιότερους Players. 

Για το σκοπό αυτό, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε, 13 δωρεάν εφαρμογές για τα windows, που θα σας βοηθήσουν να γράψετε τα δεδομένα σας, την αγαπημένη σας μουσική και τις σας ταινίες σε οπτικούς δίσκους.
Ashampoo® Burning Studio FREE

1

Το Ashampoo® Burning Studio FREE είναι ο γρήγορος και βολικός τρόπος αντιμετώπισης των αναγκών εγγραφής δίσκων. Δημιουργήστε δίσκους δεδομένων, και κάντε εγγραφή αντίγραφα ασφαλείας, αντιγράψτε ή δημιουργήστε τα δικά σας CD ήχου ή καταγράψτε τις υπάρχουσες ταινίες Blu-ray. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του.

Ο χειρισμός του προγράμματος είναι εύκολος για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Φυσικά, η εγγραφή δεδομένων σε δίσκους CD, DVD ή Blu-ray είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος. 

Οι υπάρχοντες δίσκοι, συμπεριλαμβανομένων των επανεγγράψιμων μέσων (RW), μπορούν να ενημερωθούν ή να διαγραφούν, αν υποστηρίζονται. Οι φίλοι της μουσικής θα βρουν το Burning Studio FREE πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή ήχου από CD μαζί με την αυτόματη αναγνώριση δίσκων και κομματιών. Οι μορφές εξόδου περιλαμβάνουν MP3, WMA και WAV σε όλα τα δυνατά επίπεδα ποιότητας.

Εκτός από τα παραδοσιακά CD ήχου, τα MP3 και WMA υποστηρίζονται και αρκετές ώρες ήχου σε ένα μόνο δίσκο. Η ενσωματωμένη εξομάλυνση εξασφαλίζει ίσα επίπεδα έντασης και η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής παρέχει άμεση ανατροφοδότηση ήχου για την εύκολη επιλογή των σωστών κομματιών. 

Mπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο HD και Full HD, εφόσον τα απαιτούμενα αρχεία είναι διαθέσιμα σε έναν προετοιμασμένο φάκελο. Η δημιουργία βίντεο CD (VCD) ή σούπερ video CD (SVCD) είναι επίσης δυνατή σε ελάχιστο χρόνο.

Φυσικά, το πρόγραμμα δημιουργεί επίσης αντίγραφα δίσκων σε μερικά μόνο Το Burning Studio έρχεται επίσης με ισχυρή λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Καταγράψτε ή δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε οποιοδήποτε αρχείο σε εσωτερικά ή εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων μονάδων USB flash. 

Χάρη στην τεχνολογία συμπίεσης, τα αντίγραφα ασφαλείας καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. 

Τέλος. διευκολύνει τη δημιουργία ή την εγγραφή εικόνων δίσκου. Εκτός από τη μορφή ASHDISC της Ashampoo, το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης ISO και CUE / BIN. Το πρόγραμμα διατίθεται απολύτως δωρεάν, και η μόνη προϋπόθεση είναι να κάνετε εγγραφή για να σας δωθεί ο κωδικός εγγραφής.

Free Any Burn

2

Δωρεάν εφαρμογή με δυνατότητες αντιστρόφως ανάλογες της εμφάνισής της. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι έχετε στην διάθεσή σας μία πολύ καλή εφαρμογή για να γράψετε τα δεδομένα σας σε CD / DVD / Blu-ray. 

Συγκεκριμένα μπορείτε να γράψετε αρχεία και φακέλους από τον σκληρό σας δίσκο, να δημιουργήσετε ένα CD player από μουσικά αρχεία mp3, ape, flac, wma να κάνετε Rip ένα Audio CD σε MP3, FLAC, APE, WMA files να δημιουργήσετε image files από σκληρούς δίσκους ή CD / DVD / BD discs, να μετατρέψετε image files μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία. 

Τέλος το πιο σημαντικό, αν χρησιμοποιήσετε την φορητή έκδοση, είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας και μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή ακόμη και από ένα στικάκι.

Express Burn

3

Το Express Burn CD είναι ένα πρόγραμμα Burning Suite για τη δημιουργία και εγγραφή δίσκων CD και DVD γρήγορα και εύκολα. Δημιουργήστε παραδοσιακούς δίσκους ήχου ή δίσκους MP3 για να αποθηκεύσετε τη μουσική σας. 

Κάψτε τις ταινίες στο σπίτι σας για να τις μοιραστείτε με άλλους και αποθηκεύστε τα δεδομένα σας σε δίσκους ISO. Ο τρόπος πολύ απλός, απλά μεταφέρετε και ρίξτε τα αρχεία σας στο πρόγραμμα και μπορείτε να αρχίσετε να καίτε αμέσως. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ορισμένες δοκιμαστικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρόνο στην ελεύθερη έκδοση της. Η εγγραφή CD μουσικής ήχου υποστηρίζει Wav, MP3, WMA, OGG, Flac και πλήθος άλλων μορφών ήχου, μπορεί να εξομαλύνει την ένταση του ήχου και να εγγράψει το CD ήχου σε απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς παύση μεταξύ τραγουδιών.

IQmango Free DVD Burner

4

Δωρεάν εργαλείο για την εγγραφή DVD και CD που μπορεί να γράψει σε μεγάλες ταχύτητες. Yποστηρίζει μια σειρά από μορφές ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων MP3, WAV, AVI, MPEG, WMV, WMA, MOV, MKV κλπ. 

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και μπορεί να γράψει σε πολύ υψηλή ταχύτητα και χωρίς απώλειες ποιότητας. Σας παρέχει επίσης μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία εικόνων CD και DVD, με δημιουργία αντιγράφων 1: 1 DVD, εγγραφή DVD βίντεο, CD ήχου και πολλά άλλα.

CDBurnerXP

5

Εξαιρετική freeware burning λύση με πολλές δυνατότητες που σε κάθε έκδοση διευρύνονται συνεχώς. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να γράψετε CDs και DVDs καθώς και Blu-Ray και HD-DVDs. Ακόμη μπορείτε να γράψετε cd απευθείας από αρχεία ISO καθώς και να δημιουργήσετε αρχεία ISO. 

Μπορεί να γράψει δεδομένα σε CD-R / CD-RW / DVD + R / DVD-R / DVD + RW / DVD-RW / DVD-RAM / BD / HD-DVD και σε διπλό στρώμα. Μπορείτε επίσης, να δημιουργήσετε CD ήχου με τις ακόλουθες μορφές: MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA, APE, MPC, WV (WavPack), ALAC (Apple Lossless) και να προσθέσετε ένα ή πολλά κομμάτια από audio-CD απευθείας στη νέα σας συλλογή. 

Τέλος, μπορείτε να γράψετε αρχεία ISO σε CD να δημιουργήσετε το δικό ISO, να μετατρέψετε αρχεία bi και NRG αρχείων σε ISO και να αποθηκεύσετε CD / DVD ως αρχείο ISO στο δίσκο σας.

Totally Free Burner

6

Δωρεάν λογισμικό εγγραφής CD DVD με μια ωραία, μινιμαλιστική διεπαφή και μια εξαιρετική γκάμα χαρακτηριστικών που καλύπτει τις ανάγκες εγγραφής CD DVD των περισσότερων. 

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή CD ήχου χρησιμοποιώντας αρχεία mp3, wma, ogg και wav και εγγραφή CD βίντεο από αρχεία Mpeg1, να εγγράψετε VCD και να κάνετε εγγραφή δεδομένων CD DVD UDF. 

Τέλος, μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο DVD από υπάρχοντα αρχεία απευθείας σε CD DVD από εικόνα BIN / ISO.

BurnAware Free

7

Το BurnAware Home είναι μια πλήρης λύση burning. Η έκδοση αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε τα αντίγραφα σας με ένα τρόπο εύκολο και βολικό. Για το σκοπό αυτό, περιλαμβάνει μια σειρά από πρόσθετα εργαλεία ώστε να μπορείτε να αντιγράψετε φωτογραφίες, έγγραφα, παιχνίδια, ταινίες ή μουσική. 

Είναι πλήρως συμβατό με όλα τα CD και DVD της αγοράς, συμπεριλαμβανομένου και του Blue-ray. Υποστηρίζει εικόνες ISO και UDF. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα εργαλείο που επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση και επαληθεύει τα αρχεία αν είναι κατεστραμμένα.

Active@ ISO Burner

8

Απλή στη χρήση εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εγγράψετε ένα αρχείο εικόνας ISO σε CD-R, DVD-R, DVD + R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD και δίσκους RW, HD DVD και Blu-ray. Οι παράμετροι της γραμμής εντολών υποστηρίζονται για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εγγραφής ISO. 

Εισαγάγετε την πλήρη διαδρομή προς το αρχείο εικόνας ISO που θα δημιουργηθεί στο πεδίο πηγή. Χρησιμοποιήστε το κουμπί αναζήτηση για να καθορίσετε τη διαδρομή και το όνομα αρχείου μέσω ενός τυπικού διαλόγου αποθήκευση ως.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μεταφορά και απόθεση αρχείων από την εξερεύνηση των Windows στο παράθυρο διαλόγου Active @ ISO Burner. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, το αρχείο ISO θα επιλεγεί αυτόματα. Μια αναπτυσσόμενη λίστα περιέχει όλα τα αρχεία ISO που έχουν εγγραφεί προηγουμένως, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιλέξετε ξανά το ISO.

Τοποθετήστε ένα δίσκο CD / DVD / Blu-ray στη μονάδα εγγραφής και περιμένετε έως ότου εντοπιστεί σωστά το μέσο, οι πληροφορίες πολυμέσων εμφανίζονται στα δεξιά. Στην περιοχή στόχος επαληθεύστε τον κατάλληλο burner που θα επιλεγεί, επαληθεύστε τις πληροφορίες πολυμέσων στα δεξιά και τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί BURN για να ξεκινήσει η εγγραφή.

Active@ ISO Manager

9

Eύχρηστο λογισμικό για τη δημιουργία, επεξεργασία και εγγραφή CD/DVD-ROM εικόνων ISO συμβατών με τα πρότυπα ISO 9660 / Joliet. Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες ISO είτε από υπάρχοντα CD/DVD-ROM είτε από ένα σύνολο υπαρχόντων αρχείων και φακέλων. 

Οι παράμετροι γραμμής εντολών υποστηρίζονται για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας σύνταξης/εγγραφής ISO. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εξάγετε αρχεία από εικόνες ISO, καθώς και να επεξεργάζεστε περιεχόμενο ISO και, στη συνέχεια, να συναρμολογείτε εκ νέου εικόνες ISO. 

Για να απλοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εικόνας ISO - όλες οι παράμετροι που καταχωρίσατε αποθηκεύονται ως ρυθμίσεις χρήστη. Την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε το λογισμικό - οι προηγούμενες ρυθμίσεις εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου.

DeepBurner

10

Χρειάζεστε μια ελαφριά, αλλά αξιόπιστη εφαρμογή για να κάνετε εγγραφή στα οπτικά σας μέσα; Το DeepBurner είναι η εφαρμογή που ζητάτε, εύκολο στην εκκίνηση, διαισθητικό στη χρήση και ισχυρό, με όλα όσα χρειάζεστε. 

Eίναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις περισσότερες, αν όχι όλες τις ανάγκες εγγραφής σας, είτε πρόκειται για εγγραφή CD δεδομένων/ήχου/βίντεο, όλων των τύπων DVD, είτε πρόκειται για τη δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών ή ακόμη και για εγγραφή αντιγράφων ασφαλείας. 

Κάθε λειτουργία ξεκινά με έναν απλό οδηγό, που σας επιτρέπει να επιτύχετε γρήγορα την εργασία σας. Το DeepBurner λειτουργεί σε Windows 7 / 8 / 10/11 και είναι συμβατό με όλες τις μονάδες CD/DVD.


WinBurner

11

Όλα σε ένα, δωρεάν, απλό Burning Studio. Γράψτε όλους τους τύπους αρχείων, όπως ψηφιακές φωτογραφίες, εικόνες, αρχεία, έγγραφα, μουσική και βίντεο σε CD, DVD και Blu-ray Disc. 

Με το WinBurner, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δίσκους με δυνατότητα εκκίνησης ή πολλαπλών συνεδριών, CD ήχου και DVD βίντεο υψηλής ποιότητας, να δημιουργήσετε και να εγγράψετε εικόνες ISO. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή αρχείων σε CD/DVD να γράψετε αρχεία ISO σε CD/DVD, να dημιουργήστε ISO από CD/DVD και να δημιουργήστε ISO από αρχεία.

CD DVD BURNER

12

Δοκιμασμένη στο χρόνο εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εγγράψετε δεδομένα σε CD, DVD και δίσκους Blu Ray στον υπολογιστή σας. 

Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να εγγράψετε δεδομένα σε CD-R /CD-RW /DVD+R /DVD-R / DVD+RW / DVD-RW / DVD+R DL / DVD-R DL /DVD-RAM / HD-DVD -R / HD-DVD-R DL / BD-R / BD-RE / BD-R DL/ BD-RE DL, να διαγράψτε επανεγγράψιμους δίσκους, να δημιουργήστε δίσκους με δυνατότητα εκκίνησης, να κάνετε εγγραφή εικόνων δίσκων (αρχεία ISO), και δημιουργήστε τα δικά σας αρχεία ISO. 

Αν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη portable εφαρμογή και να την τρέξετε από οποιαδήποτε φορητό μέσο αποθήκευσης.

Active@ Data Burner

13

Το DVD Burner (Active@ Data Burner) είναι ένα δωρεάν λογισμικό για την εγγραφή αρχείων και φακέλων σε δίσκους CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, HD DVD και Blu-ray. Για να απλοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής δεδομένων, όλες οι παράμετροι που εισαγάγατε αποθηκεύονται ως ρυθμίσεις χρήστη. Την επόμενη φορά που θα τρέξετε το λογισμικό οι προηγούμενες ρυθμίσεις εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου.
Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .

AdBlock Detected!

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Ωστόσο, μπορείτε πολύ εύκολα να μας προσθέσετε στη λευκή λίστα εξαίρεσης