LAN Messenger : Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο



Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

LAN Messenger : Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο

read

Ψάχνετε έναν τρόπο να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας στο γραφείο χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιείτε email ή το τηλέφωνο; Τότε το LAN Messenger είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Το LAN Messenger σας επιτρέπει να στέλνετε άμεσα μηνύματα σε άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με οποιονδήποτε στον ίδιο χώρο εργασίας χωρίς καθυστερήσεις ή περιορισμούς.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτει είναι η απλότητα του. Δεν απαιτεί εγκατάσταση διακομιστή ή περίπλοκες ρυθμίσεις. Απλά κατεβάζετε το πρόγραμμα, το εγκαθιστάτε στους υπολογιστές σας και είστε έτοιμοι για άμεση επικοινωνία. 

Όλα τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα, εξασφαλίζοντας ότι η ιδιωτική σας συνομιλία παραμένει μόνο δική σας. Τέλος,  είναι μία δωρεάν εφαρμογή , ανοικτού κώδικα, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στους υπολογιστές του δικτύου σας και το πρόγραμμα θα τους βρει αυτόματα. Από εκεί και μετά κλικάρετε στον υπολογιστή που θέλετε να επικοινωνήσετε και ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία.

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά με οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή χωρίς να μπορούν να διαβαστούν τα μηνύματα σας από τους υπόλοιπους χρήστες του δικτύου.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας για τον εργασιακό σας χώρο. Εύκολο στη χρήση, ασφαλές και δωρεάν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή LAN Messenger

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .