//Add More external stylesheets SuperLauncher : Εκκινητής εφαρμογών για τα windows



Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

SuperLauncher : Εκκινητής εφαρμογών για τα windows

read

Χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και την εκτέλεση εφαρμογών στον υπολογιστή σας. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις για τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να τις εκτελείτε με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον, παρέχει επίσης τη δυνατότητα να οργανώσετε τις εφαρμογές σας σε κατηγορίες, κάνοντας έτσι την πρόσβαση σε αυτές ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις για αρχεία και φακέλους, καθιστώντας την οργάνωση των αρχείων σας ακόμη πιο αποτελεσματική.

Θα σάς επιτρέψει να προσθέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή συντομεύσεις του αρχείου στη διασύνδεσή του και να έχετε πρόσβαση από εκεί, αντί να ψάχνετε να βρείτε το κάθε εικονίδιο σε όλη την επιφάνεια εργασίας ή όπου αλλού μπορεί να είναι κρυμμένο.

Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε δεξι κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής, να επιλέξετε Αdd-shortcut , να προσθέσετε την συντόμευση της εφαρμογής που επιθυμείτε στο μενού της εφαρμογής και πλέον να το τρέχετε κάθε φορά από εκεί.

Σε τελική ανάλυση είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας και να κάνει την εργασία σας στον υπολογιστή πιο εύκολη. Αξίζει να το δοκιμάσετε!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SuperLauncher


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .