//Add More external stylesheets Ζωντανή απομαγνητοφώνηση : Μετατρέψτε την ομιλία σας σε κείμενο

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ζωντανή απομαγνητοφώνηση : Μετατρέψτε την ομιλία σας σε κείμενο

read

Η τεχνολογία έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας και  με την εισαγωγή της απομαγνητοφώνησης στην καθημερινότητά μας ,   έχει ανοίξει νέους ορίζοντες για τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής.

Η εφαρμογή "Ζωντανή Απομαγνητοφώνηση" είναι αποδεδειγμένα ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής. Με τη χρήση της τεχνολογίας απομαγνητοφώνησης, οι χρήστες μπορούν να μετατρέπουν προφορικές λέξεις και προτάσεις σε κείμενο, προσφέροντας έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας.

Οι  χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ανάλυσης φωνής και ταχύτητας ανάγνωσης, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ατομικές τους ανάγκες.

Επιπλέον, παρέχει, οπτικές ενδείξεις για την ένταση της φωνής, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης και κοινοποίησης του κειμένου που έχει δημιουργηθεί. Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο κορυφαίες εφαρμογές στον τομέα αυτό, για να μην πώ η καλύτερη, που έχει ως σκοπό, την μετατροπή της ομιλίας μας σε κείμενο.

Είναι μια εφαρμογή που διευκολύνει την πρόσβαση κωφών και βαρήκοων ανθρώπων σε καθημερινές συζητήσεις και ήχους περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας απλά ένα τηλέφωνο Android, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για την απομαγνητοφώνηση οποιασδήποτε ομιλίας σε κείμενο.

Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας και εντοπισμού ήχου της Google, καταγράφει σε κείμενο τις συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και στέλνει ειδοποιήσεις βάσει των ήχων περιβάλλοντος στο σπίτι. Οι ειδοποιήσεις σάς ενημερώνουν για σημαντικές καταστάσεις στο σπίτι, όπως συναγερμός φωτιάς ή χτύπημα του κουδουνιού πόρτας, για να μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα.

Ανοίξτε την εφαρμογή και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε, πατήστε χρήση υπηρεσίας και αποδεχτείτε τις άδειες. Μπορείτε να επιλέξετε αποθήκευση των κειμένων σας για μέχρι και 3 ημέρες.

Με τον τρόπο αυτό, οι αποθηκευμένες απομαγνητοφωνήσεις παραμένουν στη συσκευή για 3 ημέρες, και εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το κείμενοι σε οποιοδήποτε επεξεργαστή κειμένου για περαιτέρω επεξεργασία. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ειδοποιήσεις Ήχων: 

- Λαμβάνετε ειδοποιήσεις για πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις και προσωπικές καταστάσεις με βάση τους ήχους που συμβαίνουν στο σπίτι (π.χ. συναγερμός καπνού, σειρήνα, ήχοι μωρού).
- Προσθέστε προσαρμοσμένους ήχους για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι οικιακές σας συσκευές ηχούν.
- Λάβετε ειδοποιήσεις με  φως  που αναβοσβήνει ή δόνηση στην κινητή συσκευή ή το φορητό σας.
- Η προβολή λίστας σας επιτρέπει να ανατρέξετε στο ιστορικό (περιορισμένο στις τελευταίες 12 ώρες) για να δείτε τι συνέβαινε γύρω σας.

Ζωντανή Απομαγνητοφώνηση:

- Απομαγνητοφωνεί σε πραγματικό χρόνο σε πάνω από 80 γλώσσες και διαλέκτους.
- Προσθέστε προσαρμοσμένες λέξεις που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως ονόματα ή οικιακά είδη.
- Ρυθμίστε τη συσκευή σας να δονείται όταν κάποιος αναφέρει το όνομά σας.
- Πληκτρολογήστε τις απαντήσεις σας στη συζήτηση. Ανοίξτε το πληκτρολόγιο της συσκευής και πληκτρολογήστε τις λέξεις σας για μια συνεχόμενη συνομιλία. Οι απομαγνητοφωνήσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται ενώ πληκτρολογείτε.
- Χρησιμοποιήστε εξωτερικά μικρόφωνα που βρίσκονται σε ενσύρματα ακουστικά, ασύρματα ακουστικά και USB μικρόφωνα για καλύτερη λήψη ήχου.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία πολύ χρηστική εφαρμογή που μας άφησε άριστες εντυπώσεις.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .