Ζωντανή απομαγνητοφώνηση και ηχητικές ειδοποιήσεις

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ζωντανή απομαγνητοφώνηση και ηχητικές ειδοποιήσεις

read

Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο κορυφαίες εφαρμογές στον τομέα αυτό, για να μην πώ η καλύτερη, που έχει ως σκοπό, την μετατροπή της ομιλίας μας σε κείμενο. 

Είναι μια εφαρμογή που διευκολύνει την πρόσβαση κωφών και βαρήκοων ανθρώπων σε καθημερινές συζητήσεις και ήχους περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας απλά ένα τηλέφωνο Android, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για την απομαγνητοφώνηση οποιασδήποτε ομιλίας σε κείμενο.

Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας και εντοπισμού ήχου της Google, καταγράφει σε κείμενο τις συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και στέλνει ειδοποιήσεις βάσει των ήχων περιβάλλοντος στο σπίτι. 

Οι ειδοποιήσεις σάς ενημερώνουν για σημαντικές καταστάσεις στο σπίτι, όπως συναγερμός φωτιάς ή χτύπημα του κουδουνιού πόρτας, για να μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα.

Ανοίξτε την εφαρμογή και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε, πατήστε χρήση υπηρεσίας και αποδεχτείτε τις άδειες. Μπορείτε να επιλέξετε αποθήκευση των κειμένων σας για μέχρι και 3 ημέρες. 

Με τον τρόπο αυτό, οι αποθηκευμένες απομαγνητοφωνήσεις παραμένουν στη συσκευή για 3 ημέρες, και εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το κείμενοι σε οποιοδήποτε επεξεργαστή κειμένου για περαιτέρω επεξεργασία. Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία πολύ χρηστική εφαρμογή που μας άφησε άριστες εντυπώσεις.


TAGS: ΗΧΟΣ , Android