//Add More external stylesheets ThrottleStop : Ανεβάστε στο μέγιστο την απόδοση της CPU του υπολογιστή σας



Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ThrottleStop : Ανεβάστε στο μέγιστο την απόδοση της CPU του υπολογιστή σας

read

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα ThrottleStop, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για  οσους θέλουν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του συστήματός τους για βέλτιστη απόδοση.

Το ThrottleStop επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή τους, όπως τη συχνότητα, την τάση και την ισχύ, προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματός τους. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει επιλογές για τη διαχείριση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή, καθώς και για τον έλεγχο του ανεμιστήρα.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του ThrottleStop είναι η δυνατότητά του να απενεργοποιεί το Thermal Throttling, μια προστατευτική λειτουργία που μπορεί να μειώσει την απόδοση του επεξεργαστή όταν αυτός ξεπερνά τα όρια θερμοκρασίας.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως τη δυνατότητα του επεξεργαστή τους, χωρίς να περιορίζονται από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Στην αριστερή πλευρά του μενού της εφαρμογής  θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακάμψουν τον περιορισμό της CPU και στη δεξιά πλευρά είναι ένας πίνακας παρακολούθησης που σας δείχνει την τρέχουσα κατάσταση κάθε νήματος στο CPU σας. 

Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν διαμόρφωση ρολογιού και μειώσεις πολλαπλασιαστών για να μειώσουν την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας του υπολογιστή σας.

Αυτό γίνεται σκόπιμα είτε για να επιτρέψει στον υπολογιστή σας να λειτουργεί χωρίς να χρησιμοποιεί το μέγιστο των δυνατοτήτων του, για να επιτρέψει στο φορητό σας υπολογιστή να λειτουργεί με έναν προσαρμογέα ρεύματος που δεν επαρκεί για να τροφοδοτήσει πλήρως τον φορητό υπολογιστή σας και να επαναφορτίσει την μπαταρία του ταυτόχρονα.

Όταν χρησιμοποιείτε το ThrottleStop, συνιστάται ιδιαίτερα να παρακολουθείτε την κατανάλωση ρεύματος ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε τις δυνατότητες τροφοδοσίας του προσαρμογέα ρεύματος. εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για έμπειρους χρήστες επομένως, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις που θα επιφέρετε στον φορητό υπολογιστή σας, καθώς η παράκαμψη των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στον μετασχηματιστή του ρεύματος, ή στον υπολογιστή σας, ή και στα δύο που ίσως να μην καλύπτονται από την εγγύησή σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ThrottleStop


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .