//Add More external stylesheets Alternate Task Manager : Δείτε και επεξεργαστείτε τις τρέχουσες διαδικασίες του υπολογιστή σας



Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Alternate Task Manager : Δείτε και επεξεργαστείτε τις τρέχουσες διαδικασίες του υπολογιστή σας

read

Το πρόγραμμα εμφανίζει μια λίστα με όλες τις τρέχουσες διεργασίες του τρέχοντος συστήματος, οι οποίες μπορεί να ανανεωθούν με ένα προσαρμόσιμο διάστημα. Είναι επίσης δυνατό να φιλτράρετε τις διαδικασίες με μια διεργασία-Id. Για κάθε διαδικασία είναι διαθέσιμη μια αναλυτική προβολή που εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες (π.χ. θέση του εκτελέσιμου, πρόσθετες πληροφορίες αρχείων, χρήση μνήμης και χρόνος εκτέλεσης της διαδικασίας). Επιπλέον, μια επισκόπηση με τις πληροφορίες συστήματος περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί. Πρόκειται για δωρεάν λογισμικό που απαιτεί το .NET-framework 2.0 (περιλαμβάνεται ήδη στο λειτουργικό σύστημα από τα Windows Vista και μετά). 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .