//Add More external stylesheets WinExit : Τερματίστε, επανεκκινήστε και αδρανοποιήσετε τον υπολογιστή σας


Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

WinExit : Τερματίστε, επανεκκινήστε και αδρανοποιήσετε τον υπολογιστή σας

read
 
Δωρεάν  πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τερματίζετε, να κάνετε επανεκκίνηση, και να αδρανοποιείτε τον υπολογιστή σας σε  καθορισμένη ώρα.

Με δυνατότητα εκτέλεσης μιας επιλεγμένης ενέργειας (τερματισμός λειτουργίας, επανεκκίνηση, αναστολή λειτουργίας, αδρανοποίηση, κλείδωμα, αποσύνδεση) σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ή μετά την καθορισμένη ώρα.

Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο κλεισίματος του υπολογιστή σας, είτε να τον απενεργοποιήσετε, είτε να τον επανεκκινήσετε, είτε να τον κλείσετε.

Θα εμφανίσει μια ειδοποίηση 30 δευτερόλεπτα πριν από την προγραμματισμένη ενέργεια. Το πρόγραμμα είναι φορητό, δεν χρησιμοποιεί το μητρώο συστήματος και όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε ένα αρχείο INI που βρίσκεται στον κατάλογο με το εκτελέσιμο αρχείο. Το εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος (WinExit.exe) μπορεί να αντιγραφεί σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου και να χρησιμοποιηθεί σε άλλον υπολογιστή χωρίς εγκατάσταση.

Εν κατακλείδι, είναι μια απλή αλλά εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να κλείσουν τον υπολογιστή τους.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinExit


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .