//Add More external stylesheets

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

No Mouse Wheel Zoom : Απενεργοποιήστε τη λειτουργία ζουμ κατά την προβολή ιστοσελίδων

read

Η λειτουργία ζουμ στο  ποντίκι μας επιτρέπει να μεγεθύνουμε ή να σμικρύνουμε την προβολή μιας ιστοσελίδας με απλή κύλιση του τροχού. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι χρήσιμη για πολλούς χρήστες, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενοχλητική όταν ενεργοποιείται από λάθος. Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε τη λειτουργία του "No Mouse Wheel Zoom" και πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα στον περιηγητή μας.

Η δυνατότητα ζουμ με τον τροχό του ποντικιού είναι μια λειτουργία που διατίθεται από τους περισσότερους περιηγητές ιστού. Συνήθως, για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζουμ, κρατάτε πατημένο το πλήκτρο CTRL στο πληκτρολόγιο και κάνετε κύλιση με τον τροχό του ποντικιού προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Αυτή η ενέργεια μεγεθύνει ή σμικρύνει την προβολή της ιστοσελίδας, αλλά επηρεάζει επίσης το μέγεθος των γραμμάτων και των εικόνων.

Όλα τα προγράμματα περιήγησης, διαθέτουν δυνατότητα ζουμ και σας επιτρέπει να μεγεθύνετε ή να μειώσετε την προβολή μιας ιστοσελίδας. Σε αντίθεση με την αλλαγή του μεγέθους της γραμματοσειράς, το ζουμ μεγεθύνει ή μειώνει τα πάντα στη σελίδα, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των εικόνων. 

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η λειτουργία ζουμ μπορεί να είναι ενοχλητική ή μη επιθυμητή. Μπορεί να συμβεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά την περιήγηση σε μια ιστοσελίδα, προκαλώντας αλλαγές στην προβολή που δεν επιθυμείτε. Επιπλέον, κάποιοι χρήστες μπορεί να προτιμούν να απενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία .

Το No Mouse Wheel Zoom  είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μεγέθυνσης και σμίκρυνσης της οθόνης με τη ροδέλα του ποντικιού, προσφέροντας έτσι μια εναλλακτική λύση για τη μετακίνηση στην οθόνη σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή No Mouse Wheel Zoom


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .