//Add More external stylesheets Xlideit Image Viewer : Δείτε, επεξεργαστείτε τις εικόνες σας ή προβάλετε τις ως slideshow



Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Xlideit Image Viewer : Δείτε, επεξεργαστείτε τις εικόνες σας ή προβάλετε τις ως slideshow

read

Aπό τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προβολής εικόνων εφοδιασμένο με τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής εικόνων με θαυμάσια εμφάνιση και προπαντός πολύ χρηστικό. Ανοίξτε μία φωτογραφία και θα δείτε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου ένας κατάλογος με όλες τις εικόνες που βρίσκονται στον φάκελο που βρίσκεται η φωτογραφία σας. Το όνομα της τρέχουσας εικόνας και η γραμμή εργαλείων φαίνονται στο επάνω μέρος του παραθύρου.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εργαλείων για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βασικές εντολές όπως το να ρυθμίσετε την προβολή των φωτογραφιών σας ως slideshows, να κάνετε, ζουμ, περιστροφή, να διαγράψετε, να κόψετε ή να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, να ταξινομήσετε τη λίστα ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προγράμματος ή να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας μεταξύ των πιο διαδεδομένων φόρμά εικόνων.

Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού κοντά στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του παραθύρου για να εμφανιστούν τα βέλη πλοήγησης πατώντας σε αυτά για να δείτε την επόμενη ή την προηγούμενη εικόνα. Μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από τα κουμπιά για να δείτε μια σύντομη περιγραφή ή πάνω από τις μικρές εικόνες για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Από προεπιλογή η εφαρμογή ξεκινά σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σε κατάσταση λειτουργίας παραθύρου πατώντας το πλήκτρο F11. Επίσης, μπορείτε να πατήσετε το Enter για να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε τις γραμμές εργαλείων.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του Xlideit Image Viewer είναι η δυνατότητα προβολής των εικόνων σε λειτουργία slideshow, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τις φωτογραφίες τους με έναν δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει διάφορα εφέ μετάβασης και ρυθμίσεις χρόνου προβολής, προσφέροντας έτσι μια εξατομικευμένη εμπειρία προβολής φωτογραφιών.

Επιπλέον, διαθέτει κάποιες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας, όπως περιστροφή, αντιστροφή, κόψιμο και αλλαγή μεγέθους, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τις φωτογραφίες τους στις ανάγκες τους.  Τέλος,  υποστηρίζει τη δημιουργία φωτογραφιών με πολλαπλά επίπεδα, καθώς και την προσθήκη κειμένου και σχημάτων στις εικόνες.

Το Xlideit Image Viewer είναι διαθέσιμο δωρεάν για λήψη από τον ιστότοπο SourceForge και είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Xlideit Image Viewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .