//Add More external stylesheets

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Radmin VPN : Δημιουργήστε το δικό σας ιδιωτικό VPN δίκτυο

read

Το Radmin VPN σάς επιτρέπει ασφαλή πρόσβαση και εργασία στον απομακρυσμένο υπολογιστή σας από οπουδήποτε, το σπίτι, το ξενοδοχείο ή το αεροδρόμιο. Οι πόροι του δικτύου σας – τα αρχεία, οι εφαρμογές και τα email σας είναι μόλις ένα κλικ μακριά, όπου και αν πάτε.

Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ υπολογιστών στο Internet, ακριβώς όπως εάν συνδέονταν μέσω ενός LAN. Το Radmin VPN επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν υπολογιστές σε ένα εικονικό δίκτυο (VPN).

Παρέχει, εύκολη ρύθμιση και διαχείριση δημιουργία, κατανεμημένων ομάδων ώστε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο δίκτυο ανεξάρτητα του πόσο μακριά βρίσκεστε μεταξύ σας. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε απομακρυσμένους υπολογιστές ακόμα και πίσω από τείχη προστασίας που δεν ελέγχετε.

Μάλιστα, εκτός των άλλων σας επιτρέπει μεταφορά αρχείων, αποστολή μηνυμάτων, επικοινωνία με φωνή και κλείσιμο του υπολογιστή από απόσταση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε σαν λογισμικό ελέγχου για κάποιο απομακρυσμένο υπολογιστή η να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια LAN με φίλους μέσω Internet. 

Η δωρεάν έκδοση του Radmin VPN δεν περιορίζει τον αριθμό των παικτών. Χάρη στην υψηλή ταχύτητα του Radmin VPN δε θα δείτε τη διαφορά – θα παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σαν να τα παίζατε μέσω LAN.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο VPN, κάντε λήψη και εγκατάσταση του Radmin VPN στον υπολογιστή σας και πατήστε στο το κουμπί "Δημιουργία δικτύου". Πατήστε το κουμπί "Δημιουργία" Το νέο δίκτυο θα εμφανιστεί στο κεντρικό παράθυρο του Radmin VPN. Ορίστε το όνομα δικτύου και κωδικό πρόσβασης.
Για να προσθέσετε φίλους στο δίκτυό σας, θα πρέπει αφού κατεβάσουν την εφαρμογή, να κάνουν κλικ στην επιλογή Δίκτυο-Συμμετοχή σε υπάρχων Δίκτυο.  Για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια LAN με φίλους μέσω Interneτ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ο καθένας ένα δίκτυο με το δικό του username και κωδικό και ανάλογα με την περίπτωση να συνδέεστε ο ένα στον άλλον μέσω της σχετικής επιλογής του κάθε παιχνιδιού ή να κάνετε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή Δίκτυο Παιχνιδιών,  και να επιλέξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή Radmin VPN



Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .