//Add More external stylesheets Google Meet : Δημιουργήσετε και συμμετάσχετε με ασφάλεια σε βιντεοσυσκέψεις με έως και 250 άτομα



Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Google Meet : Δημιουργήσετε και συμμετάσχετε με ασφάλεια σε βιντεοσυσκέψεις με έως και 250 άτομα

read

Συνδεθείτε με ασφάλεια, και συνεργαστείτε από οπουδήποτε. Με το Google Meet, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει και να συμμετάσχει με ασφάλεια σε βιντεοσυσκέψεις υψηλής ποιότητας για ομάδες έως 250 ατόμων.  

Οι συναντήσεις βίντεο κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά και η σειρά μέτρων ασφαλείας μας ενημερώνεται συνεχώς για πρόσθετη προστασία. 

Διοργανώστε μεγάλες συναντήσεις και προσκαλέστε έως 250 συμμετέχοντες σε μια συνάντηση, είτε συμμετέχουν στην ίδια ομάδα είτε εκτός του οργανισμού σας, μοιραστείτε έναν σύνδεσμο και προσκαλέστε μέλη της ομάδας να συμμετάσχουν στις συνομιλίες σας με ένα κλικ από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή την εφαρμογή Google Meet για κινητά. Μοιραστείτε την οθόνη σας, παρουσιάστε έγγραφα, διαφάνειες και άλλα κατά τη διάρκεια της κλήσης συνδιάσκεψης.      



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .