//Add More external stylesheets jaBuT Backup : Ευέλικτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων με πολλές επιλογές διαμόρφωσης



Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

jaBuT Backup : Ευέλικτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων με πολλές επιλογές διαμόρφωσης

read

Το jaBuT Backup, ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας,  μια ισχυρή και εύχρηστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που αναπτύσσεται από το 2011. Με το jaBuT Backup μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τα αντίγραφα ασφαλείας. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε "προφίλ" όπου αποθηκεύονται όλες οι σημαντικές και εφεδρικές πληροφορίες. Αυτά τα προφίλ είναι εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το φάκελο προορισμού, να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα από τον κατάλογο προέλευσης ή να δημιουργήσετε λίστες με στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε μέσα από τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να επιλέξετε το διάστημα επεξεργασίας ενεργοποιήστε το τρέχον προφίλ κατά την εκτέλεση ή το κλείσιμο του προγράμματος με εξαίρεση μερικές ημέρες της εβδομάδας. 
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .