//Add More external stylesheets Free File Wiper : Εξασφαλίστε ότι τα αρχεία που έχετε διαγράψει δεν θα μπορούν να ανακτηθούν



Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Free File Wiper : Εξασφαλίστε ότι τα αρχεία που έχετε διαγράψει δεν θα μπορούν να ανακτηθούν

read

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ένα αρχείο το οποίο πετάμε στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή μας είτε διαγράφοντας το από εκεί ότι δεν μπορεί να ανακτηθεί. Βέβαια η εντύπωση αυτή είναι λάθος καθώς στην πραγματικότητα τα αρχεία δεν διαγράφονται ολοκληρωτικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, το γεγονός αυτό μπορεί να μας είναι χρήσιμο, που σημαίνει ότι είναι δυνατό να ανακτήσουμε τα αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος, όμως μπορεί να θέλουμε να διαγράψουμε αρχεία που δεν θέλουμε να δει κάποιος άλλος ή ακόμα χειρότερα να τα ΄΄κλέψει΄΄.  

Το Free File Wiper είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσουμε ότι τα αρχεία που έχουμε διαγράψει, δεν θα μπορεί να ανακτηθούν. Όπως βλέπετε υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι αντικατάστασης διαγραφής των δεδομένων μας και εμείς θα επιλέξουμε αυτόν που μας ικανοποιεί περισσότερο.  

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και αφού το τρέξουμε θα δούμε ένα μικρό κάδο ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας όπου μέσα σ΄αυτόν θα πρέπει να ρίχνουμε απόρρητα αρχεία ή έγγραφα που επιθυμούμε να καταστραφούν. Κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε εκτός από τη μέθοδο διαγραφής και άλλες παραμέτρους. Διατίθεται απολύτως δωρεάν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!