//Add More external stylesheets Greece TV & Radio : Παρακολουθήστε και ακούστε δωρεάν ελληνικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια



Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Greece TV & Radio : Παρακολουθήστε και ακούστε δωρεάν ελληνικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια

read

Παρακολουθήστε και ακούστε δωρεάν ελληνικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο από το κινητό ή το τάμπλετ σας. Περιλαμβάνει μόνο δωρεάν κανάλια και δεν παρέχει premium συνδρομές ή πρόσβαση σε premium κανάλια. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή είναι δωρεάν για παρακολούθηση και ροή από τους παρόχους τους. Ορισμένα κανάλια ενδέχεται να μην λειτουργούν εκτός Ελλάδας λόγω γεωγραφικών περιορισμών που επιβάλλονται από τους παρόχους τους, σε αυτήν την περίπτωση ένα vpn μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακάμψει αυτούς τους περιορισμούς. Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα υποστηριζόμενα εξωτερικά προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο (ορισμένα υποστηρίζουν Chromecast, DLNA, κ.λπ.). Η εφαρμογή δεν θα ζητήσει και δεν θα συλλέξει ποτέ κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως e-mail, κ.λπ. Τέλος, θα σας ζητήσει να παραχωρήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας για καλύτερη λειτουργικότητα της εφαρμογής.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .