Greenify : Απενεργοποιήστε τις ενεργοβόρες εφαρμογές



Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Greenify : Απενεργοποιήστε τις ενεργοβόρες εφαρμογές

read

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το κινητό σας τηλέφωνο ή το τάμπλετ με την πάροδο του χρόνου δεν είναι τόσο γρήγορο όπως ήταν την πρώτη φορά. Ο συνήθης ύποπτος στις περιπτώσεις αυτές είναι οι εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει πολλές από τις οποίες αν και κλειστές τρέχουν στο υπόβαθρο. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν χρήσιμους πόρους και βέβαια πολύτιμη μνήμη. Σε κινητά ή τάμπλετ με μεγάλη διαθέσιμη μνήμη πιθανώς αυτό να μη γίνει εύκολα αντιληπτό αλλά για συσκευές με μικρή διαθέσιμη μνήμη θα το αντιληφθείτε άμεσα. Η λύση για το πρόβλημα είναι να βρεθεί ένας τρόπος που θα απενεργοποιεί αυτές τις εφαρμογές όταν δεν τις χρησιμοποιούμε.

Το Greenify είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για λύσουμε το πρόβλημα. Συγκεκριμένα αφού την εγκαταστήσουμε την τρέχουμε και αφού βρούμε ποιες είναι οι εφαρμογές που τρέχουν στο υπόβαθρο τις κλικάρουμε μία μία και τις απενεργοποιούμε. Με αυτό τον τρόπο η διαθέσιμη μνήμη στη συσκευή μας δεν μειώνεται και έτσι τα προγράμματα τρέχουν ταχύτερα και ταυτόχρονα αποφεύγουμε τα κολλήματα.




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .