//Add More external stylesheets Win10 All Settings : Δωρεάν λογισμικό για εύκολη πρόσβαση και χρήση διαφορετικών ρυθμίσεων στα windows



Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Win10 All Settings : Δωρεάν λογισμικό για εύκολη πρόσβαση και χρήση διαφορετικών ρυθμίσεων στα windows

read

Το Win10 All Settings είναι ένα βοηθητικό λογισμικό που επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών ρυθμίσεων των windows. Ο κύριος στόχος της εφαρμογής είναι να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν τα Windows 10 σε όλες τις περιπτώσεις με εναλλακτικές διεπαφές διαμόρφωσης και μπορεί επίσης να εκτελέσει και κάποιες κρυφές ρυθμίσεις. Το λογισμικό παρέχει πρόσβαση στον Κύριο Πίνακα Ελέγχου των Windows (God Mode) και κατηγοριοποιεί τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις των Windows 10.Οι ρυθμίσεις που ορίζονται από το Win10 All Settings λειτουργούν με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στους ιστότοπους της Microsoft.  Το Win10 All Settings υποστηρίζει κυρίως το λειτουργικό σύστημα Windows 10, ωστόσο, θα δουλέψει  με περιορισμένες όμως λειτουργίες σε λειτουργικά συστήματα Windows 7/8.  Τα πλεονεκτήματα του Win10 είναι αρκετά και μπορούμε να τα συνοψίσουμε στα εξής : Ενεργοποιεί τις βασικές επιλογές εξατομίκευσης σε όλες τις περιπτώσεις, παρέχει εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις στη λειτουργία God, επιτρέπει τη ρύθμιση του χρώματος της ανενεργής γραμμής τίτλου, παρέχει εύκολη πρόσβαση στις ενσωματωμένες ρυθμίσεις των Windows 10, μπορεί να ξεκινήσει με το λειτουργικό σύστημα (Autostart) και υποστηρίζει πλήρως τα Windows 10 64-bit. Τέλος δεν απαιτείται εγκατάσταση.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .