//Add More external stylesheets Win Updates Disabler : Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows



Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Win Updates Disabler : Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows

read

Aπενεργοποιήσετε ή ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows στο σύστημά σας. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Windows Defender, το Κέντρο ασφαλείας των Windows και Windows Firewall. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε το σύστημά σας ενημερωμένο για λόγους ασφαλείας, ωστόσο, εάν για λόγους προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να απενεργοποιήσετε το Windows Update και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των Windows, αυτό το μικρό εργαλείο είναι όλα όσα χρειάζεστε. Λειτουργεί καλά για τα Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 και Windows 10 (32 \ 64-bit).  Μπορεί να  τρέξει και από USB Stick.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          (Installer)

          (Portable)


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .