//Add More external stylesheets Wise Folder : Κρύψτε αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας



Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Wise Folder : Κρύψτε αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας

read

Το Wise Folder είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να κρύψουμε τα δεδομένα μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε τα αρχεία και τους φακέλους σας στα τοπικά διαμερίσματα των σκληρών δίσκων ή σε αφαιρούμενες συσκευές. Η ασφάλεια που σας παρέχει είναι εξαιρετική αφού τα δεδομένα δεν μπορούν να προσεγγιστούν από άλλα προγράμματα ή από άλλα λειτουργικά συστήματα. 

Ο μόνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση και εμφανίσετε τα δεδομένα είναι να εισάγετε τον έγκυρο κωδικό πρόσβασης και όπως καταλάβατε θα πρέπει να σημειώσετε κάπου τον κωδικό για να μην τον ξεχάσετε. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι μόνο και δεν συνιστάται για εμπορικές δραστηριότητες αυτού του τύπου που απαιτούν όπως είναι φυσικό ακόμη πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεται να μοιραστείτε μια μονάδα USB με άλλους και ορισμένα λογικά αρχεία θα διαβαστούν από άλλους. Με το Wise Folder Hider, μπορείτε να αποκρύψετε και να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης, τα προσωπικά σας αρχεία και φακέλους στο USB stick με ένα κλικ. 

Ακόμη και αν  το USB  χαθεί, τα  αρχεία σας δεν θα κλαπούν. Όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το Wise Folder Hider, πρέπει να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης σύνδεσης. Μέσα στο πρόγραμμα, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης δεύτερου επιπέδου για κάθε αρχείο, φάκελο, μονάδα USB. Οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορεί να απεγκαταστήσει το πρόγραμμα χωρίς κωδικό πρόσβασης σύνδεσης.

Διαφορετικό από άλλα προγράμματα απόκρυψης φακέλων, όταν πρόκειται για την τροποποίηση ενός κρυφού αρχείου ή φακέλου, οι χρήστες δεν χρειάζεται να το αποκρύψουν, να το επεξεργαστούν και μετά να το αποκρύψουν ξανά. Ένα μόνο κλικ στο κουμπί 'Άνοιγμα' θα ανοίξει το κρυφό αρχείο ή φάκελο, ώστε να γίνει ορατό σε εσάς. 

Στη συνέχεια, μπορείτε να το επεξεργαστείτε ή να το τροποποιήσετε σαν να μην έχει κρυφτεί. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, κλείστε το πρόγραμμα και το αρχείο ή ο φάκελος θα κρυφτεί ξανά αυτόματα, εξοικονομώντας επιπλέον βήματα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .