//Add More external stylesheets LightSpeed Uninstaller : Απεγκαταστήστε εύκολα προγράμματα από το εικονίδιο συντόμευσης τους



Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

LightSpeed Uninstaller : Απεγκαταστήστε εύκολα προγράμματα από το εικονίδιο συντόμευσης τους

read

Το LightSpeed Uninstaller είναι μία μικρή εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να απεγκαταστήσουμε εύκολα τα προγράμματα που δεν χρειαζόμαστε πια στον υπολογιστή μας από το εικονίδιό τους. Με αυτό τον τον τρόπο δεν θα χρειαστεί κάθε φορά που θέλουμε να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα να πηγαίνουμε στον πίνακα ελέγχου και μετά να πατάμε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων για να το αφαιρέσουμε. Με απλά λόγια, αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή πατήστε με το δεξί κλικ του ποντικιού σας επάνω στο εικονίδιο του προγράμματος που θέλετε να απεγκαταστήσετε και πατήστε στην επιλογή Uninstall. Η εφαρμογή θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη ειδικά σε όσους έχουν την συνήθεια να ΄΄γεμίζουν΄΄ με εικονίδια προγραμμάτων και παιχνιδιών την επιφάνεια εργασίας τους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .