//Add More external stylesheets Background Generator : Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας backgrounds



Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Background Generator : Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας backgrounds

read

Όταν ψάχνουμε για εικόνες φόντου, οι περισσότεροι είτε μπαίνουμε στο διαδίκτυο και κατεβάζουμε ταπετσαρίες υψηλής ανάλυσης είτε χρησιμοποιούμε οικογενειακές ή άλλες φωτογραφίες με γραφικά. Ωστόσο, αυτά που προσφέρει το διαδίκτυο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, επειδή ορισμένοι χρήστες ή σχεδιαστές μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν εικόνες φόντου με ειδικά γραφικά ή εμπορικές αφίσες, και αυτό απαιτεί το φόντο να είναι εξαιρετικά και καλά σχεδιασμένο.

Τώρα, μπορείτε πλέον να να δημιουργήσετε μόνοι σας προσαρμοσμένα όμορφα φόντο. Το Background Generator είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων που παρέχει μερικά υπέροχα πρότυπα και εφέ για σχεδιαστές εικόνων, σχεδιαστές μενού, γραφίστες, προγραμματιστές ιστότοπων και blogger  για να δημιουργήσουν εκπληκτικά φόντο, λογότυπα, banner και περισσότερους τύπους σχεδίων και μπορεί να δημιουργεί μεγάλες εικόνες τυχαίου φόντου σε μορφές εικόνας PNG/JPG υψηλής ανάλυσης από 7 προγράμματα παραγωγής φόντου, τα οποία περιλαμβάνει η γεννήτρια φόντου. 

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, επιλέξτε από τα διαθέσιμα πρότυπα το Background που επιθυμείτε και σώστε το ως εικόνα στον υπολογιστή σας. Όπως θα δείτε το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις έτσι ώστε να δημιουργήσετε το φόντο σας όπως εσείς επιθυμείτε και σε όποια ανάλυση επιθυμείτε.

Μπορεί να δημιουργήσει τέλεια σχεδιασμένες εικόνες από τα προγράμματα τυχαίας μηχανής με 7 διαφορετικά μοντέλα και διασφαλίζει ότι κάθε νέα εικόνα είναι 100% μοναδική. Παρέχει επιλογές που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν εικόνες σε υψηλές αναλύσεις ακόμη μεγαλύτερες από 4K και τους επιτρέπει να προσαρμόζουν το μέγεθος της εικόνας.

Εκτός από την τυπική μορφή εικόνας JPEG/JPG, αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους σχεδιαστές να δημιουργούν διαφανείς εικόνες PNG. Με τη δυνατότητα προσθήκης κειμένου, προσθέσετε αν επιθυμείτε κάποιο κείμενο στην εικόνα σας και να εφαρμόσετε πολλά από τα διαθέσιμα εφέ που διατίθενται γι΄αυτό τον σκοπό.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .