//Add More external stylesheets Free Web Apps : Επεξεργασία καταγραφή και μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου



Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Free Web Apps : Επεξεργασία καταγραφή και μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου

read

Συνήθως για να επεξεργαστούμε ένα αρχείο ήχου, να το μετατρέψουμε σε άλλη μορφή να το κόψουμε ή να ενώσουμε δύο διαφορετικά αρχεία χρησιμοποιούμε πολλές φορές διαφορετικά και καμιά φορά δύσκολα στο χειρισμό προγράμματα. 

Όλα αυτά μέχρι τώρα, αφού με το Online Audio Converter, Online Audio Cutter και το Online Audio Joiner μπορούμε να επεξεργαστούμε να κόψουμε να ενώσουμε και να με τρέψουμε οποιοδήποτε αρχείο ήχο από τη μία μορφή σε άλλη. 

Ξεκινάμε με το Online Audio Converter και όπως βλέπετε οι επιλογές που έχουμε δεν είναι και λίγες, η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές ήχου και μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε MP3, WAV, MP4, M4A, OGG και άλλα. 

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να εξαγάγετε τον ήχο από αρχεία βίντεο. Με το Online Video Converter μετατρέψτε σχεδόν οποιοδήποτε φορμά μέσων σε MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP. εξάγετε τον ήχο από το βίντεο διορθώστε ανάλυση του βίντεο και πολλές άλλες ακόμη λειτουργίες.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .