//Add More external stylesheets FolderMove : Μετακινήστε εφαρμογές και παιχνίδια από τον SSD σας σε άλλο δίσκο



Τρίτη 2 Απριλίου 2024

FolderMove : Μετακινήστε εφαρμογές και παιχνίδια από τον SSD σας σε άλλο δίσκο

read

Ο ρυθμός της τεχνολογίας συνεχώς εξελίσσεται και οι υπολογιστές μας γίνονται ισχυρότεροι και πιο αποδοτικοί. Ωστόσο, ένα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε είναι η περιορισμένη χωρητικότητα του σκληρού μας δίσκου, ειδικά αν έχουμε SSD δίσκο με μικρή χωρητικότητα. Αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε παιχνίδια ή προγράμματα που απαιτούν πολύ χώρο.

Το FolderMove είναι μια εξαιρετική και δωρεάν λύση για τη μεταφορά εγκαταστάσεων του λειτουργικού σας συστήματος, δημιουργώντας αυτόματα συμβολικούς συνδέσμους. Μπορείτε να μεταφέρετε τον φάκελο εγκατάστασης ενός προγράμματος ή παιχνιδιού σε έναν άλλο δίσκο, χωρίς να το καταστρέψετε ή να το ξαναεγκαταστήσετε. Αντί αυτού, θα δημιουργηθεί ένας *συμβολικός σύνδεσμος που θα δείχνει από τον παλιό φάκελο στον νέο.

Ο συμβολικός σύνδεσμος είναι ένα αρχείο που περιέχει ένα κείμενο που αυτοματοποιημένα ερμηνεύεται και ακολουθείται από το λειτουργικό σύστημα ως διαδρομή προς έναν άλλο φάκελο Αν ένας συμβολικός σύνδεσμος διαγραφεί, ο στόχος του παραμένει ανέπαφος. Αν ένας συμβολικός σύνδεσμος δείχνει σε έναν στόχο και αργότερα αυτός ο στόχος μετακινηθεί, μετονομαστεί ή διαγραφεί, ο συμβολικός σύνδεσμος δεν ενημερώνεται αυτόματα ή διαγράφεται, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και να δείχνει στον παλιό στόχο


Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν έχετε έναν SSD δίσκο που είναι πολύ μικρός για να χωρέσει όλα τα παιχνίδια ή τα προγράμματα σας. Με το FolderMove μπορείτε να μετακινήσετε τα προγράμματα από έναν φάκελο σε έναν διαφορετικό φάκελο στον ίδιο σκληρό δίσκο ή ακόμα και σε έναν άλλο σκληρό δίσκο στον ίδιο υπολογιστή.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητά του να συγχρονίζει αρχεία και φακέλους μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να διασφαλίζουν ότι τα αρχεία τους είναι πάντα ενημερωμένα, ανεξάρτητα από το πού είναι αποθηκευμένα. Είτε έχετε αρχεία στον υπολογιστή σας, εξωτερικές μονάδες δίσκου ή αποθήκευση στο cloud, το FolderMove μπορεί να τα διατηρήσει συγχρονισμένα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος που επιτρέπουν στους χρήστες να μετακινούν ή να αντιγράφουν επιλεκτικά αρχεία με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να μετακινήσετε μόνο αρχεία στα οποία δεν έχει γίνει πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή να αντιγράψετε αρχεία που αντιστοιχούν σε μια συγκεκριμένη επέκταση αρχείου. Αυτές οι επιλογές φιλτραρίσματος παρέχουν στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο των αρχείων τους και τους βοηθούν να διατηρήσουν οργανωμένη την ψηφιακή τους αποθήκευση.

Συνοψίζοντας, το FolderMove είναι η καλύτερη δωρεάν λύση για τη μεταφορά εγκαταστάσεων του λειτουργικού συστήματός σας. Με την αυτόματη δημιουργία συμβολικών συνδέσμων, είναι εξαιρετικά εύκολο να μετακινήσετε τα αρχεία και τις εφαρμογές σας σε άλλο φάκελο ή δίσκο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FolderMove


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .