//Add More external stylesheets

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

VidCutter : Περικόψετε και σώστε τμήματα από τις καλύτερες στιγμές ενός βίντεο

read

Το βίντεο είναι ένας δημοφιλής τρόπος να καταγράψουμε και να μοιραστούμε σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Από τις διακοπές και τις ειδικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας, έως την καταγραφή των αγαπημένων μας μουσικών ή κινηματογραφικών στιγμών, τα βίντεο μας είναι σημαντικά για εμάς.

Ωστόσο, συχνά υπάρχει η ανάγκη να περικόψουμε και να αποθηκεύσουμε μόνο τα καλύτερα τμήματα από ένα βίντεο. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το VidCutter. Πρόκειται για ένα δωρεάν, ανοικτού κώδικα λογισμικό που σας επιτρέπει να περικόψετε, να συνδυάσετε και να αποθηκεύσετε τμήματα από οποιοδήποτε βίντεο αρχείο. 

Είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην ευκολία χρήσης και την απλότητα της διεπαφής του, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το VidCutter. Ίσως να θέλετε να περικόψετε ένα μεγάλο βίντεο και να αφαιρέσετε τα μέρη που δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα ή να δημιουργήσετε ένα σύντομο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές. 

Επίσης, μπορεί να θέλετε να συνδυάσετε διάφορα βίντεο κλιπ σε ένα ή να αποθηκεύσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα από ένα βίντεο που θέλετε να κρατήσετε. Με μενού απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη σας επιτρέπει την εύκολη περικοπή των βίντεο. Απλώς επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε, καθορίστε την αρχή και το τέλος του τμήματος που θέλετε να κρατήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Περικοπή". 

Το VidCutter θα επεξεργαστεί το βίντεο σύμφωνα με τις επιλογές σας και θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε το νέο τμήμα σε ένα ξεχωριστό αρχείο. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του VidCutter είναι η δυνατότητα συνένωσης διαφορετικών βίντεο κλιπ. Αντί να περικόψετε ένα μόνο τμήμα από ένα βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε πολλά βίντεο και να τα συνδυάσετε σε ένα μόνο βίντεο αρχείο. 

Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα συνολικό βίντεο με τις αγαπημένες σας στιγμές από διάφορες πηγές. Επιπλέον, το VidCutter υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων βίντεο, όπως MP4, AVI, MKV και άλλες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να περικόψετε και να αποθηκεύσετε τμήματα από τα βίντεο σας, ανεξάρτητα από τη μορφή αρχείου που χρησιμοποιείτε. 

Είναι διαθέσιμο για λήψη σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS και Linux.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VidCutter


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .