//Add More external stylesheets eToolz : Δωρεάν, λογισμικό με σημαντικά εργαλεία ελέγχου δικτύων



Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

eToolz : Δωρεάν, λογισμικό με σημαντικά εργαλεία ελέγχου δικτύων

read

Σας παρουσιάζουμε ένα εκπληκτικό εργαλείο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία και όχι μόνο! Το eToolz είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία όπως εργαλεία δικτύου,  εργαλεία HTTP και πολλά άλλα.

Μία από τις μεγάλες δυνατότητές του είναι η ευκολία χρήσης. Ακόμα και οι μη-ειδικοί χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς καμία δυσκολία. Επιπλέον, προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που καλύπτουν τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Eίναι μια ευέλικτη εφαρμογή λογισμικού που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που σχετίζονται με το διαδίκτυο σε ένα ενιαίο πακέτο. Αναπτύχθηκε από τον Werner rumpeltesz, και  στοχεύει να παρέχει στους χρήστες μία φιλική προς το χρήστη λύση για διάφορες διαδικτυακές εργασίες.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που διαθέτει.  Πρώτα απ ' όλα,  παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για τη διάγνωση δικτύου και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Περιλαμβάνει εργαλεία όπως Ping, Traceroute, DNS Lookup και Whois, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν τη συνδεσιμότητα δικτύου, να εντοπίσουν προβλήματα καθυστέρησης και να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με ονόματα τομέα και διευθύνσεις IP.

Εκτός από τη διάγνωση δικτύου, το eToolz διαθέτει και μια ποικιλία εργαλείων για την ανάπτυξη και ανάλυση ιστοσελίδων. Περιλαμβάνει ένα εργαλείο ελέγχου HTTP για την ανάλυση των απαντήσεων HTTP, έναν επικυρωτή HTML για τον έλεγχο της εγκυρότητας του κώδικα HTML και έναν επικυρωτή CSS για τη διασφάλιση ότι ο κώδικας CSS συμμορφώνεται με τα πρότυπα.

Αυτά τα εργαλεία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για προγραμματιστές ιστού και σχεδιαστές που πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ιστότοποί τους είναι χωρίς σφάλματα και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα πρότυπα.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε ερώτημα και ενημέρωση του χρόνου του συστήματος χρησιμοποιώντας διάφορους διακομιστές ώρας, να υποβάλετε ερώτημα για την εξωτερική διεύθυνση IP και το όνομα εξωτερικού κεντρικού υπολογιστή μέσω των υπηρεσιών Web και αρκετές άλλες λειτουργίες.

Συνοψίζοντας, το eToolz είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει πολλές λειτουργίες χωρίς κόστος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή eToolz


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .