MuseScore : Δωρεάν πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας



Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

MuseScore : Δωρεάν πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας

read

Το MuseScore είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα μουσικής σημειογραφίας που αναπτύχθηκε από τον Werner Schwee υπό την Creative Commons Attribution και διαθέτει εύχρηστα εργαλεία για όλες τις μουσικές σας ανάγκες. 

Το λογισμικό διαθέτει μια διεπαφή WYSIWYG που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν σημειώσεις χρησιμοποιώντας ένα "εικονικό φύλλο σημείων". Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εισάγουν σημειώσεις γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο ή ένα πληκτρολόγιο MIDI.

Επιπλέον, το MuseScore διαθέτει ενσωματωμένο sequencer με απεριόριστο αριθμό δοκών. Διαθέτει επίσης το λογισμικό συνθέσεως FluidSynth. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν μέχρι και 4 φωνές ανά προσωπικό καθώς και να εξάγουν και να εισάγουν αρχεία MIDI και MusicXML.

Συνολικά, το MuseScore είναι ένα απλό αλλά πλούσιο σε χαρακτηριστικά και μάλιστα και με ελληνικό μενού, απλό στη χρήση που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή MuseScore

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .