//Add More external stylesheets Dj Mixer : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε DJ μίξερ


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Dj Mixer : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε DJ μίξερ

read

Το Dj Mixer είναι μία εφαρμογή metro για τα windows που μετατρέπει το tablet σας σε μίξερ DJ, ιδανικό για να παίζετε μουσική στο πάρτι σας, εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει 2 πικάπ Dj και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις playlist σας αλλά και δυνατότητα να προσθέσετε τραγούδια "on the fly" στις συνεδρίες σας, και να τα αναμίξετε. Περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό automix για την ανάμειξη της μουσική σας αυτόματα, έτσι ώστε να μην σταματήσει ποτέ.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται εκτός τις δυνατότητες δημιουργίας playlists, μηχανή αναζήτησης συγκεκριμένων τραγουδιών, τυχαίο κουμπί καταλόγων παιχνιδιού ουρών ταξινόμησης, περιστροφή/scrash έλεγχος αλλαγής ταχύτητας, παύση με την προοδευτική διακοπή δίσκων, και προοδευτική επανεκκίνηση στη διακοπή συνέχισης.

Εν κατακλείδι, η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να μην έχει τα ιδιαίτερα εφέ και τις extra λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε παρόμοια προγράμματα, ωστόσο ένα είναι βέβαιο, ότι δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .