//Add More external stylesheets digiCamControl : Χειριστείτε την φωτογραφική σας μηχανή από το PC σας μέσω USB ή Wi-Fi



Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

digiCamControl : Χειριστείτε την φωτογραφική σας μηχανή από το PC σας μέσω USB ή Wi-Fi

read

Το digiCamControl είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα για Windows που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή από απόσταση από τον υπολογιστή σας. Με το digiCamControl, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας, να τραβήξετε φωτογραφίες και να εγγράψετε βίντεο χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε την κάμερά σας.

Η εφαρμογή παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να συνδέσετε την κάμερά σας στον υπολογιστή σας μέσω USB ή Wi-Fi. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ελέγξετε διάφορες ρυθμίσεις της κάμερας, όπως διάφραγμα, ταχύτητα κλείστρου, ISO, ισορροπία λευκού και άλλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση της ζωντανής προβολής από την κάμερά σας απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή σας, διευκολύνοντας τη σύνθεση των λήψεών σας.

Περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών για να βελτιώσετε την εμπειρία φωτογραφίας σας. Υποστηρίζει αυτόματη στοίβαξη εστίασης, η οποία σας επιτρέπει να τραβάτε πολλές εικόνες με διαφορετικά σημεία εστίασης και να τις συνδυάζετε σε μια ενιαία εικόνα με εκτεταμένο βάθος πεδίου. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη φωτογραφία time-lapse, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε μια σειρά εικόνων σε καθορισμένα διαστήματα και να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο time-lapse.

Εκτός από το τηλεχειριστήριο και τις δυνατότητες λήψης, το digiCamControl παρέχει προηγμένες λειτουργίες για τη μεταγενέστερη επεξεργασία των εικόνων σας. Μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας και να τις προβάλετε σε μεγαλύτερη μορφή για καλύτερη ανάλυση και επεξεργασία. Υποστηρίζει επίσης τη λήψη με πρόσδεση, η οποία σας επιτρέπει να τραβάτε εικόνες απευθείας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για κάρτες μνήμης.

Το digiCamControl είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών από δημοφιλείς κατασκευαστές όπως η Canon, η Nikon, η Sony, η Olympus και άλλες. Ενημερώνεται συνεχώς για να υποστηρίζει νέα μοντέλα καμερών και δυνατότητες.

Συνολικά, το digiCamControl είναι μια ισχυρή - ευέλικτη εφαρμογή που παρέχει πλήρη έλεγχο της ψηφιακής σας φωτογραφικής μηχανής από τον υπολογιστή σας, και μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε εκπληκτικές  φωτογραφίες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή digiCamControl


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .