Acronis True Image WD Edition : Η δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Acronis True Image WD Edition : Η δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης

read

Το Acronis True Image είναι ίσως η καλύτερη επαγγελματική εφαρμογή για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης. Ωστόσο η εφαρμογή στην πλήρη της έκδοση δεν είναι δωρεάν. Επομένως αν έχετε στον υπολογιστή σας τουλάχιστον ένα σκληρό δίσκο WD μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ειδική έκδοση, ακόμη και αν αυτός συνδέεται εξωτερικά ως USB.  Το Acronis True Image WD Edition μπορεί να κλωνοποιήσει δίσκους, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και όλων των δεδομένων σας, ενώ παράλληλα σκουπίζει με ασφάλεια τα εμπιστευτικά δεδομένα που δεν χρειάζεστε πλέον. 

Η εφαρμογή σας παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε για να ανακτήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας σε περίπτωση καταστροφής, όπως απώλεια δεδομένων, κατά λάθος διαγραφή κρίσιμων αρχείων ή φακέλων ή πλήρης συντριβή σκληρού δίσκου. 

Εάν προκύψουν βλάβες που αποκλείουν την πρόσβαση στις πληροφορίες ή επηρεάζουν τη λειτουργία του συστήματος, θα είστε σε θέση να επαναφέρετε εύκολα το σύστημα και τα χαμένα δεδομένα. - Τη διαδικασία της κλωνοποίησης την χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να μεταφέρουμε το λειτουργικό μας σύστημα σε άλλο δίσκο. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε το λειτουργικό μας σε κάποιο ταχύτερο σκληρό δίσκο ή δίσκο SSD.  

Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της κλωνοποίησης θα πρέπει να έχουμε συνδέσει στον υπολογιστή μας και ένα δεύτερο δίσκο στον οποίο θα μεταφέρουμε τα δεδομένα μας. Στην περίπτωση που έχετε  συνδεδεμένους στον υπολογιστή σας  τουλάχιστον ένα δίσκο WD και ένα δίσκο Seagate προτιμήστε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Seagate DiscWizard  που διατίθεται στην πιο πρόσφατη έκδοσή του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .