//Add More external stylesheets Snapseed : Η απολύτως δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών για το κινητό σας



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Snapseed : Η απολύτως δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών για το κινητό σας

read

Μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ίσως η πιο καλή δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών που μπορείτε να βρείτε στο Google Play Store. Μία πραγματικά πλήρης εφαρμογή χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Δημιουργήθηκε από την Nik Software, θυγατρική της Google, για iOS και Android που επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τις φωτογραφίες και να εφαρμόζουν ψηφιακά φίλτρα. 

Πρόκειται για ένα ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Google με εργαλεία και φίλτρα, όπως: επιδιόρθωση, βούρτσα, δομή, και υψηλό δυναμικό εύρος (HDR). 

Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια "αυτόματη" προσαρμογή του χρώματος και της αντίθεσης. Το Snapseed μπορεί να αποθηκεύσει το ιστορικό επεξεργασίας των χρηστών και να ανακατευθύνει σε οποιαδήποτε από τις ενέργειες πριν. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει και να αποθηκεύσει συνδυασμούς φίλτρων χρησιμοποιώντας τα προεπιλεγμένα φίλτρα και τις δυνατότητες επεξεργασίας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .