17 Απριλίου 2015

Free Alarm Clock : Προσθέστε ένα ξυπνητήρι στον υπολογιστή σας
Δωρεάν λογισμικό σας επιτρέπει να ορίσετε όσα ξυπνητήρια θέλετε. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για μία φορά ή για επαναληπτικά ξυπνητήρια - ενεργοποιείται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή και να σας δώσει την ευκαιρία να κοιμάστε τα Σαββατοκύριακα. Αφού ρυθμίσετε την ώρα, την ημερομηνία και τον ήχο για κάθε συναγερμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πεδίο κειμένου για να γράψετε ένα σημείωμα για τον εαυτό σας σαν υπενθύμιση σχετικά με το σκοπό της αφύπνιση σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο που θέλετε να ξυπνήσετε με. Το πρόγραμμα έρχεται με πολλούς χρωματισμούς και προσφέρει πλήρη πρόσβαση στην μουσική σας βιβλιοθήκη. Επίσης είναι δυνατόν να ενεργοποιήσει τον υπολογιστή σας όταν βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Alarm Clock : Προσθέστε ένα ξυπνητήρι στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Free Alarm Clock : Προσθέστε ένα ξυπνητήρι στον υπολογιστή σας" Δωρεάν λογισμικό σας επιτρέπει να ορίσετε όσα ξυπνητήρια θέλετε. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για μία φορά ή για επαναληπτικά ξυπνητήρια ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>