//Add More external stylesheets Kaspersky Virus Removal Tool : Διαγράψτε ιούς και Trojan από τον υπολογιστή σας



Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Kaspersky Virus Removal Tool : Διαγράψτε ιούς και Trojan από τον υπολογιστή σας

read

Βρείτε και διαγράψτε επικίνδυνους ιούς και Trojan στον υπολογιστή σας. Εγκαθιστώντας ένα αξιόπιστο λογισμικό αντιμετώπισης ιών σίγουρα θα σας κρατήσει μακριά από τα περισσότερα κακόβουλα προγράμματα, όχι όμως από όλα. 

Ακόμα και οι καλύτερες σουίτες ασφαλείας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν ένα ποσοστό αστοχίας 1 ή 2% των εισερχόμενων απειλών, που σημαίνει ότι ο υπολογιστής μπορεί δυνητικά να μολυνθεί. Βέβαια όσο πιο αξιόπιστο είναι το πρόγραμμα προστασίας που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας τόσο μειώνονται οι πιθανότητες, όμως κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα είστε για πάντα 100% στο απυρόβλητο. Αυτή την αδυναμία των κλασικών προγραμμάτων ασφαλείας έρχεται να ενισχύσει η χρήση του Kaspersky Virus Removal Tool.
Έτσι, αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, τότε πιθανώς θα χρειαστείτε και ένα άλλο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση της προστασίας σας. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας κάτι σημαντικό, το Kaspersky Virus Removal Tool δεν σας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο που σημαίνει ότι ήδη θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας κάποιο antivirus.

Η έλλειψη προστασίαs σε πραγματικό χρόνο παρέχει το πλεονέκτημα ότι η εφαρμογή δεν μας δημιουργεί διενέξεις με το υπάρχων εγκατεστημένο πρόγραμμα προστασίας. Μόλις εγκατασταθεί η χρήση του είναι πολύ απλή, απλά επιλέξτε τις περιοχές του συστήματος που θέλετε να ελέγξετε, κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη σάρωσης και αφήστε το πρόγραμμα να κάνει τη δουλειά του.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν η εφαρμογή εντοπίσει κάποιο ιό ενδέχεται μετά την αφαίρεση του να προκληθεί κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του υπολογιστή σας (σε επίπεδο software εννοείται) ή να χάσετε έγγραφα που μπορεί να έχουν μολυνθεί και έχουν καθαριστεί από το πρόγραμμα. 

Όπως τελικά πιθανώς καταλάβατε η λειτουργία του είναι εντελώς διαφορετική από αυτή των κλασικών εφαρμογών προστασίας- αντιμετώπισης ιών και θα το χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης όταν πια όλες μας οι προσπάθειες έχουν αποτύχει. Αν θέλετε περισσότερη βοήθεια και πληροφορίες μη διστάσετε να τη ζητήσετε στο επίσημο φόρουμ της Kaspersky. Θα τρέξει σε windows. Η εφαρμογή διατίθεται απολύτως δωρεάν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Kaspersky Virus Removal Tool


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .