//Add More external stylesheets Konvertor : 'Ολα σε ένα για την μετατροπή εικόνας, βίντεο, ήχου και κειμένου



Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Konvertor : 'Ολα σε ένα για την μετατροπή εικόνας, βίντεο, ήχου και κειμένου

read

Σήμερα θα πούμε λίγα λόγια για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που ονομάζεται Konvertor, ένα πρόγραμμα μετατροπής αρχείων που σας επιτρέπει να μετατρέψετε εικόνες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία από το ένα μορφότυπο στο άλλο με ευκολία και ταχύτητα.

Αναπτύχθηκε από τη Logipole και είναι ένα εργαλείο μετατροπής αρχείων όλα σε ένα που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, καθιστώντας το την ιδανική λύση για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είτε θέλετε να μετατρέψετε εικόνες, βίντεο, αρχεία ήχου ή ακόμα και έγγραφα, το Konvertor σας καλύπτει.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι η εκτεταμένη υποστήριξη μορφής αρχείων. Μπορεί να χειριστεί πάνω από 4.000 διαφορετικές μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως JPEG, PNG, MP4, MOV, WAV και PDF, (για να αναφέρουμε μόνο μερικές). Αυτή η ολοκληρωμένη υποστήριξη διασφαλίζει ότι μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία σε και από οποιαδήποτε μορφή μπορεί να συναντήσετε, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολλαπλά εργαλεία μετατροπής.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι κομψό, και εύκολο στην πλοήγηση. Το λογισμικό σάς επιτρέπει απλώς να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία στη διεπαφή του, κάνοντας τη διαδικασία μετατροπής απίστευτα απλή. Επιπλέον, υποστηρίζεται η μαζική επεξεργασία, που σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια.

Για τις εικόνες, μπορείτε να προσαρμόσετε παραμέτρους όπως ανάλυση, βάθος χρώματος και μέγεθος αρχείου. Στην περίπτωση βίντεο, μπορείτε να τροποποιήσετε παραμέτρους όπως κωδικοποιητή, ρυθμό καρέ και ρυθμό μετάδοσης δεδομένων. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής διασφαλίζει ότι μπορείτε να αποκτήσετε την επιθυμητή έξοδο με ακρίβεια και ακρίβεια.

Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που ενισχύουν περαιτέρω τη λειτουργικότητά του. Επιτρέπει τη βασική επεξεργασία εικόνων, όπως περικοπή, περιστροφή και αλλαγή μεγέθους. 

Μπορείτε ακόμη, να προσθέσετε υδατογραφήματα, να εφαρμόσετε φίλτρα και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις χρώματος. Για αρχεία ήχου, μπορείτε να εξαγάγετε συγκεκριμένα τμήματα, να συγχωνεύσετε πολλά αρχεία ή ακόμα και να εφαρμόσετε εφέ ήχου. Αυτές οι πρόσθετες λειτουργίες κάνουν το Konvertor κάτι περισσότερο από έναν απλό μετατροπέα αρχείων και παρέχουν στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη πολυμέσων.

Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows,macOS και Linux, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Παρέχει επίσης απρόσκοπτη ενοποίηση με άλλο λογισμικό, επιτρέποντάς σας να μετατρέπετε αρχεία απευθείας από εφαρμογές όπως το Microsoft Office ή το Adobe Photoshop.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λειτουργία του είναι η δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, προσθέτοντας φίλτρα, εφέ και κείμενο. Αυτό το κάνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για φωτογράφους και σχεδιαστές που χρειάζονται ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να επεξεργαστούν τις εικόνες τους.

Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερο προσφέροντας  γρήγορη πλοήγηση μεταξύ καταλόγων, γρήγορη ανάγνωση καταλόγων, μικρογραφίες και έχει ρυθμιστεί να αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις , από τον οποίο εκτελείται.

Οι ενσωματωμένοι Viewers εμφανίζουν άμεσα περιεχόμενο όλων των μορφών αρχείων, κείμενο δυαδικά αρχεία, εικόνες bitmap βίντεο, ήχο, αρχεία 3D, έγγραφα του Office ή αρχεία προγραμμάτων.

Από πλευράς υποστήριξης αρχείων συμπίεσης υποστηρίζονται τα ZIP, RAR, 7-Zip, TGZ, ARJ, APK, ZOO, LZH, ISO / UDF (και άλλα 170) αρχεία.
Όλος ο κατάλογος εδώ

3D αρχεία θεάσης, μετατροπή (σε 2D ή 3D), snap, περιστροφή, υποστήριξη πολλών διαφορετικών μορφών (102) κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

eBooks Μορφές
Μετατροπή, εξαγωγή μεταξύ μορφών eBooks
Όλος ο κατάλογος εδώ

Εικόνες, μορφές φωτογραφιών, Oι πιο δημοφιλείς (και όχι τόσο δημοφιλείς) μορφές, υποστηρίζονται  συνολικά (2192),
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μορφές ήχου
Υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα είδη των μορφών ήχου (833), μετατρέψτε σε MP3, MP4, OGG, WAV κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μορφές βίντεο
Αναπαραγωγή, μετατροπή, εξαγωγή ήχου, split video, υποστήριξη σχεδόν όλων των ειδών μορφών βίντεο (230), μετατροπή σε MP4, DivX, WEBM, VOB κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μπορείτε επίσης να να δημιουργήσετε HTML ή PDF γκαλερί με φωτογραφίες, να δημιουργήσετε slideshows και να φτιάξετε πανοραμικές φωτογραφίες. Συνεργάζεται άψογα και με τις δύο εκδόσεις 32-bit και 64-bit στα Windows 11,10, 8.1, 8 και 7.

Τέλος, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική αλλά και να μετατρέψετε αρχεία ήχου από το ένα φορμά στο άλλο. Συμπερασματικά, είναι ένα ισχυρό, ευέλικτο εργαλείο μετατροπής αρχείων  με προηγμένες επιλογές προσαρμογής και  πρόσθετες λειτουργίες  Που το καθιστούν μια ξεχωριστή επιλογή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Konvertor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .