//Add More external stylesheets Free MP3 Cutter and Editor : Εξαιρετικά απλό και εύχρηστο λογισμικό για την επεξεργασία και περικοπή αρχείων mp3



Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Free MP3 Cutter and Editor : Εξαιρετικά απλό και εύχρηστο λογισμικό για την επεξεργασία και περικοπή αρχείων mp3

read

Το Free MP3 Cutter and Editor είναι ένα εξαιρετικά απλό και εύχρηστο λογισμικό των Windows για την επεξεργασία αρχείων mp3. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή απλά τρέξτε το πρόγραμμα και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Κάντε κλικ για να ανοίξετε ένα αρχείο MP3 για την επεξεργασία και καθορίστε μια επιλογή, εάν χρειάζεται, από τις εντολές επεξεργασίας, απλά κάντε κλικ στο γράφημα για να ορίσετε την τρέχουσα θέση αναπαραγωγής και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί της γραμμής εργαλείων ή για να ορίσετε τη θέση αυτή ως αρχή ή στο τέλος της επιλογής. Μπορείτε επίσης, να κάνετε κλικ και να σύρετε στο γράφημα για να καθορίσετε άμεσα την περιοχή επιλογής, ή να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα κουμπιά εντολών κάτω από το γράφημα και να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε, τέλος,  αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές που έγιναν στο μουσικό σας αρχείο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .