//Add More external stylesheets USB Safeguard : Προστατεύστε τα προσωπικά σας αρχεία με ασφαλές κλειδί AES 256 bits



Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

USB Safeguard : Προστατεύστε τα προσωπικά σας αρχεία με ασφαλές κλειδί AES 256 bits

read

Το USB Safeguard είναι ένα φορητό λογισμικό που σας επιτρέπει να προστατεύετε τα ιδιωτικά σας αρχεία με έναν κωδικό πρόσβασης στη μετακινούμενη μονάδα δίσκου σας με ασφαλές κλειδί AES 256 bits. 

Προστατεύει τα δεδομένα σας δημιουργώντας μια εικονική μονάδα δίσκου που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε φορητές συσκευές αποθήκευσης (USB flash drive, σκληρός δίσκος HDD, SSD, κάρτα μνήμης).  

Μόλις ρυθμιστεί, κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα ιδιωτικά σας αρχεία χωρίς τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Ο τρόπος χρήσης της είναι αρκετά απλός, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή αντιγράψτε την στο στικάκι σας και τρέξτε τη από εκεί. 

Βάλτε ένα ισχυρό κωδικό πρόσβασης, ωστόσο σημειώσετε τον κάπου γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το κρυπτογραφημένο διαμέρισμα που θα δημιουργήσετε. 

Τέλος, προσθέσετε τα έγγραφα ή τα αρχεία που θέλετε να αποκρύψετε.  Από εκεί και μετά, κάθε φορά που επιθυμείτε να προσθαφαιρέσετε αρχεία ή να διαβάσετε τα έγγραφά σας θα πρέπει να τρέχετε την εφαρμογή USBSafeguard μέσα από το στικάκι σας και να πληκτρολογείτε τον κωδικό σας. 

Στην δωρεάν του έκδοση υποστηρίζει δημιουργία κρυπτογραφημένων partitions έως 4GB.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Safeguard


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .