//Add More external stylesheets Free Photo Viewer : Πρόγραμμα προβολής και διαχείρισης φωτογραφίας


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Free Photo Viewer : Πρόγραμμα προβολής και διαχείρισης φωτογραφίας

read

Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για τα Windows που σας επιτρέπει να δείτε φωτογραφίες από την φωτογραφική σας μηχανή και να εξετάσετε τις παραμέτρους EXIF ​, δηλαδή τις πληροφορίες που περιλαμβάνει κάθε φωτογραφία, όπως διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου, τιμή ISO, μοντέλο φωτογραφικής μηχανής, την εστιακή απόσταση, την ώρα την ημερομηνία, τις ρυθμίσεις φλας, κλπ. 

Το πρόγραμμα έχει ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του σε αργούς επεξεργαστές. Έτσι μπορείτε να ανοίξετε ταχύτερα τις φωτογραφίες σας σε σχέση με άλλα παρόμοια προγράμματα. Υποστηρίζει widescreen οθόνες και προβολή σε τηλεοράσεις. 

Με την ενεργοποίηση του αυτόματου zoom-in στις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας χωρίς μαύρες γραμμές γύρω τους, υποστήριξη προβολής αρχείων RAW από φωτογραφικές μηχανές DSLR (NEF, CR2, CRW, RAW, ARW, MRW, ORF, RAF, PEF, DCR, SRF, ERF, DNG από την Canon, Nikon, Sony, Minolta, Pentax, FujiFilm κλπ, διαχείριση των φακέλων με τις φωτογραφίες σας και δυνατότητα προεπισκόπησης ώστε να διαγράψετε τις περιττές φωτογραφίες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .