//Add More external stylesheets Silver Key : Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας



Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Silver Key : Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας

read

Το Silver Key είναι μία πολύ χρηστική και απλή εφαρμογή που κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και δημιουργεί ένα κρυπτογραφημένο πακέτο, το οποίο μπορεί ασφαλώς να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. 

Το πακέτο μπορεί να περιέχει ένα αρχείο, μια ομάδα αρχείων και φακέλων ή απλώς ένα εμπιστευτικό μήνυμα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια αρχεία ή μηνύματα μεταξύ της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας και της συσκευής σας Android ή να ανταλλάξετε αρχεία μέσα σε μια ομάδα εργασίας.

Μπορείτε να κρυπτογραφήστε και ανεβάσετε ένα αρχείο με ένα μόνο κλικ. Από εκεί και μετά, κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν πακέτο για να το αποκρυπτογραφήσετε. Μπορεί να τρέξει και ως εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση. Σχεδιασμένο για την ασφαλή ανταλλαγή αρχείων Silver Key κρυπτογραφεί τα αρχεία και δημιουργεί ένα κρυπτογραφημένο πακέτο που μπορεί με ασφάλεια να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Εύκολο στη χρήση, απλά επιλέξτε ένα αρχείο και πατήστε κρυπτογράφηση και μεταφόρτωσης. Το Silver Key θα κρυπτογραφήσει το αρχείο και μετά μπορείτε να ανεβάσετε το προκύπτον κρυπτογραφημένο πακέτο στην επιλεγμένη αποθήκευσης στο Web. Για λήψη ενός απομακρυσμένου κρυπτογραφημένου πακέτου  επιλέξτε λήψη και αποκρυπτογράφηση για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας. 

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .