//Add More external stylesheets Trend Micro Rescue Disk : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από επικίνδυνες και δύσκολες στη διαγραφή απειλές



Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Trend Micro Rescue Disk : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από επικίνδυνες και δύσκολες στη διαγραφή απειλές

read

To Trend Micro Rescue Disk είναι ένα λογισμικό ασφαλείας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα CD, DVD ή USB drive ώστε να εξετάσετε τον υπολογιστή σας χωρίς εκκίνηση των Microsoft Windows. Βρίσκει και αφαιρεί επίμονες ή δύσκολες στον καθαρισμό απειλές για την ασφάλεια  του που μπορεί να παραμονεύουν βαθιά μέσα στο λειτουργικό σας σύστημα. Το Rescue Disk δεν χρειάζεται να φορτώσει δυνητικά μολυσμένα αρχεία συστήματος στη μνήμη πριν προσπαθήσετε να τις αφαιρέσετε. Μπορεί να ανιχνεύσει τα κρυφά αρχεία, τα προγράμματα οδήγησης του συστήματος, και το Master Boot Record (MBR) του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας χωρίς να διαταραχθεί το λειτουργικό σύστημα.

Για να το κατεβάσετε, κάντε κλικ στο κουμπί download και εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή αποθήκευση ή αποθήκευση ως και αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Από εκεί και μετά τρέξτε το και περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι η εφαρμογή να κατεβάσει τις τελευταίες ενημερώσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να τρέξετε το λογισμικό από τον σκληρό σας δίσκο από CD/DVD ή οποιαδήποτε στικάκι USB.

Αποφύγετε την πρώτη επιλογή, να το εγκαταστήσετε δηλαδή σε σκληρό δίσκο γιατί θα δημιουργήσει έναν boootloader κατά την εκκίνηση των windows και θα σας ζητά κάθε φορά κατά την εκκίνηση να επιλέξετε μεταξύ των widows και του Trend Micro Rescue Disk

Συνιστώ να το γράψετε σε ένα στικάκι USB. ( Η μονάδα θα πρέπει να μορφοποιηθεί πριν από τη δημιουργία του Rescue Disk, και οτιδήποτε υπάρχει στη μονάδα δίσκου USB θα χαθεί.) Για να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από ένα CD ή DVD, θα πρέπει να ρυθμίσετε το BIOS να εκκινήσει από μια διαφορετική συσκευή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .