SSuite UltraCamVP : Επικοινωνήστε με βίντεο και ήχο με άλλους υπολογιστές στο δίκτυό σας



Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

SSuite UltraCamVP : Επικοινωνήστε με βίντεο και ήχο με άλλους υπολογιστές στο δίκτυό σας

read

Το SSuite UltraCam Video Phone σχεδιάστηκε ως μία εφαρμογή επικοινωνίας για τα Windows χωρίς να απαιτεί διακομιστή (server) για χρήση σε οποιοδήποτε δίκτυο LAN ή Wi-Fi. Είναι επίσης σε θέση να δημιουργήσει μια ιδιωτική και ασφαλή επαφή ομότιμης συνεργασίας, η οποία θα βελτιώσει τις επικοινωνίες δικτύου, την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και τις σχέσεις saw με φίλους και συναδέλφους. Έχει επίσης μια πύλη μεταφοράς αρχείων για την αποστολή και λήψη οποιουδήποτε αρχείου ή εγγράφου ενώ επικοινωνείτε σε πραγματικό χρόνο. Αποτελεί ίσως τη ιδανική εφαρμογή για συνομιλία μέσω δικτύου σε εταιρείες, οικιακά δίκτυα, φοιτητικές σχολές ή όπου χρειάζεται.

Επειδή αυτή η εφαρμογή τρέχει με βάση τον κώδικα DirectX, είναι εξαιρετικά γρήγορη. Έτσι τώρα δεν θα έχετε πια ποτέ κάποια συμβατότητα ή προβλήματα διαθεσιμότητας κωδικοποιητή. Το DirectX θα ταξινομεί τα πάντα από μόνο του. Όσο υψηλότερη είναι η έκδοση του DirectX που έχετε στο σύστημά σας, τόσο καλύτερα θα τρέξει. Αυτό σημαίνει ότι είναι βελτιστοποιημένο και λειτουργεί καλύτερα σε επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων.

Δεν είναι απαραίτητη η γνώση των υπολογιστών για την εγκατάσταση και τη χρήση αυτού του λογισμικού. Χάρη στην τυποποιημένη διεπαφή του, η ρύθμισή του είναι άμεση και δεν απαιτεί διαμόρφωση διακομιστή ή υλικού. Απλά εγκαταστήστε το λογισμικό σε όλους τους υπολογιστές και το πρόγραμμα είναι έτοιμο για χρήση. Δεν υπάρχει απαραίτητη σύνδεση στο διαδίκτυο για τη χρήση και εκτέλεση αυτής της εφαρμογής.


ΒΗΜΑΤΑ
1. Η χρήση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή και πριν προχωρήσουμε παρακάτω ας αναλύσουμε μερικά βασικά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις. Αφού εγκαταστήσατε την εφαρμογή τρέξτε τη και σε πρώτη φάση ρυθμίστε την βιντεοκάμερα σας. Για το σκοπό αυτό επιλέξτε Video Settings βρείτε την κάμερα σας και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς video pixel format. Ενδεχομένως να χρειαστεί να καθορίσετε κάποιο άλλο από αυτό που βλέπετε στην εικόνα ώστε να λειτουργήσει σωστά η κάμερα.

2. Καταχωρήστε τώρα ( προαιρετικά) τα ονόματα και τις ip των συναδέλφων ή των φίλων σας στο δίκτυο έτσι ώστε να τους καλείτε άμεσα.

3. Θα πρέπει να σημειώσω, ότι όταν σας καλεί κάποιος θα βλέπετε το σχετικό μήνυμα στην οθόνη της εφαρμογής, ωστόσο επειδή εφαρμογή δεν διαθέτει κάποιο  έτοιμο ήχο έτσι ώστε να τον ακούτε όταν σας καλούν, σας παρέχει την δυνατότητα να προσθέσετε εσείς όποιο ήχο επιθυμείτε. Για το σκοπό αυτό κάντε κλικ στο γραναζάκι στο μενού της εφαρμογής και από την επιλογή Ring Tone επιλέξτε ένα ήχο κλήσης που έχετε αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας.

4. Τέλος για να καλέσετε κάποιον από το δίκτυό σας πληκτρολογήστε  άπλα την ip του υπολογιστή τ που έχετε  καταχωρήσει στο βιβλίο διευθύνσεων. Από εκεί και μετά για να απαντήσει ο άλλος στην κλήση σας θα πρέπει να κάνει κλικ επάνω αριστερά στο εικονίδιο του τηλεφώνου στο μενού της εφαρμογής.   Τέλος, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που βλέπετε παρακάτω έτσι ώστε να κλείσετε ή να ανοίξετε την κάμερα του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!